Hanyinger, gyomoreges, szedules? Mi lehet az oka?
Figyelt kérdés
Nem hiszem, hogy virus, mert az az erdekes, hogy etvagyam van, sot kivanom is az etelt. Az utobbi napokba rengeteg mandarint ettem? Lehet, hogy sok savat csinalt? De attol meg nem szedulnek szerintem. Mi bajom lehet?! Neha ilyen hullamba jon a hanyinger meg megszedulok, a gyomoreges allando. Terhes nem vagyok!
15L
2013. dec. 11. 15:41
1/1 anonim válasza:
a mandarin valóban savat csinál, de lehet még az iskolai stressz is az oka. de általában ez együtt jár, és a rossz emészté, rossz táplálkozás eleve legyengíti a szervezetet. állítólag még a gyors evés kevés rágás is közrejátszik, de szerintem sokkal súlyosabb, hoyg mit eszik az ember.
miket szoktál enni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!