Teltségérzés, hányinger, gyomorégés, gyomorgörcs, ízületi fájdalmak. Menjek orvoshoz?
Péntek óta érzem magam furán. Teltségérzettel indult, aztán gyomorégéssel. Savlekötőt szedtem rá, de hétfő reggelre iszonyú gyomorgörcsöm lett, hányással, hőemelkedéssel. Azóta itthon vagyok, másnap reggel is hasonló volt a helyzet. Mivel a háziorvosomat helyettesítik, ma jutok el orvoshoz, a tegnapi rendelésre nem fértem be. Kicsit jobban vagyok, bár éjszaka felkelek rá, hogy hányadék ízét érzem a számban, illetve napközben is, egy-egy pohár leves után is teljesen tele érzem magam, és minden evés után veszem be a savlekötőt, mert fél órán belül fáj a gyomorszájam, és az égést egészen a torkomig érzem.
Mi lehet a gond? Nagyon stresszes vagyok mostanában, de ezelőtt SEMMI panaszom nem volt, lehet fertőzés?
Érdemes ezzel elmenni a háziorvoshoz, vagy annyira nem komoly?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!