Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Teltségérzés, hányinger,...

Teltségérzés, hányinger, gyomorégés, gyomorgörcs, ízületi fájdalmak. Menjek orvoshoz?

Figyelt kérdés

Péntek óta érzem magam furán. Teltségérzettel indult, aztán gyomorégéssel. Savlekötőt szedtem rá, de hétfő reggelre iszonyú gyomorgörcsöm lett, hányással, hőemelkedéssel. Azóta itthon vagyok, másnap reggel is hasonló volt a helyzet. Mivel a háziorvosomat helyettesítik, ma jutok el orvoshoz, a tegnapi rendelésre nem fértem be. Kicsit jobban vagyok, bár éjszaka felkelek rá, hogy hányadék ízét érzem a számban, illetve napközben is, egy-egy pohár leves után is teljesen tele érzem magam, és minden evés után veszem be a savlekötőt, mert fél órán belül fáj a gyomorszájam, és az égést egészen a torkomig érzem.

Mi lehet a gond? Nagyon stresszes vagyok mostanában, de ezelőtt SEMMI panaszom nem volt, lehet fertőzés?

Érdemes ezzel elmenni a háziorvoshoz, vagy annyira nem komoly?

2013. máj. 15. 11:38
 1/1 anonim ***** válasza:
Valószínűleg egy vírus fertőzést szedtél össze, mivel írod, hogy hőemelkedésed is van/volt. Bár nem tudom, mert édesanyám is így volt múlt hét előtt, ahogyan te is leírtad, gyomorsav, hányás, hasmenés, de senki nem esett át hasonlón a családban, tehát lehet neki valóban a sok idegeskedés kezdte ki a gyomrát. Igazából, ha gyomor fertőzésed volt, van, akkor nem igazán érdemes orvoshoz menni, mert pár nap alatt elmúlik, sok folyadék meg diéta mellett és az orvos sem javasolna mást. Ha napok múltán is maradnak a tünetek, akkor viszont nem árt majd felkeresni az orvost, mert lehet, hogy nem egyszerű gyomorhurut áll a háttérben.
2013. máj. 15. 12:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!