Ti engeditek, hogy a média szabályozza meg, mit egyen a gyereketek?
Most karácsonykor pl: Ne egyen mikulást, mert elhízik.
A gyerekeknek az óvodában kevesebb sóval főznek, és egészségesebb ételeket adnak!
Na de kérem, NE a média szabja meg, mit együnk! Mindenkinek van magánélete, és ebbe a média NE szóljon bele!!! Kik ők?
Majd a szülő eldönti, hogy mit eszik, és mit ad a gyerekének!
:) Mi is a kérdés? Mindenki azt vásárol amit akar. Én például kidobtam a TV-m, nem olvasok nyomtatott sajtót. Azóta elég kevés reklám jut el hozzám. Ennek megvan az előnye is, hátránya is.
Egyébként az élelmiszer kapcsán engem egyáltalán nem érdekel ki mit mond egészségesnek.. Amit kívánok azt eszem. És egyáltalán nem érdekel hogy egyesek szerint az mérgező, vagy egészséges.
Ez a média emberek elleni uszításának próbálkozásai. Többek között a dohányosok sértegetése. Lesz majd olyan, hogy a dohányost megverik az utcán, csakmert rágyújtott. Ezért csak bokrokban lehet majd elbújva cigarettázni.
Az EU a felelős mindezekért az emberi uszításokért. Lesz még rosszabb is. A média kisajátítja magának az embereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!