Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Hogyan győzhetem ezt le?

Hogyan győzhetem ezt le?

Figyelt kérdés

Kb egy éve elkezdtem fogyókúrázni, hamar átment koplalásba. Próbáltam visszaállni a rendes étkezésre. Nyáron sikerült, tartottam a súlyom is, de most ismét problémáim vannak.

Ha megeszek egy szelet müzlit hihetetlen bűntudatom lesz. Néha letornázom, de a legtöbbször nem akarom, inkább nem eszek semmit. Állandóan számolom a kalóriákat, minden gondolatom a kaja körül forog. Már ott tartok, hogy kínszenvedés ennem.

154 cm vagyok, 49 kiló tehát nem vagyok túl sovány, de mégis utálom magam.

2013. nov. 27. 13:05
 1/1 anonim válasza:
Nem kell mást tenned, csak megtartanod a tömeged. Járj el tornászni olyan helyre, ahol nem csak egyedül vagy, ha mással mész, akkor jobban el vagy kötelezve. Egyál sok gyümölcsöt és zöldséget, és igyál sok folyadékot...
2013. nov. 27. 16:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!