Egészségtelen a csoki?
Ha mondjuk minden nap megeszek 2 kockát
van valami jotekony hatasa?
Egészséges a csoki, de csak akkor ,ha minimum 30% feletti kakaótartalma van, továbbá ÉTcsokoládénak kell lennie.
Ebből sem szabad túlzásba vinni a dolgot, de van benne antioxidáns ,ami jót tesz.
(Ezt nekem a csokimúzeumban hozzáértő emberek mondták)
Hát ilyen kevéstől semmi bajod nem lesz. De még többtől sem.
A hízásra kell odafigyelni, meg hogy ne egyoldalúan étkezzen az ember.
Bajod nem lesz amúgy a csokitól - kivétel ez alól, akinek bármilyen betegség miatt (cukorbetegség, allergia...) nem szabad ilyesmit enni.
Ilyen keveset nyugodtan megehetsz minden nap, nem lesz tőle bajod.
Azt nem tudom, hogy jótékony-e. Állítólag vannak pozitív hatásai, mint pl. egy kis vörösbornak is. De ahhoz jó minőségű étcsokit kell enni.
A cukor nem jó benne, a szója lecitin a gmo szója miatt kérdéses, a tejcsoki kiesik.
Viszont mint írták, az étcsokoládé magas kakaótartalom esetén azért nem gáz. Egy kis cukor még nem okoz betegséget, persze azoknak akik tésztaételek mellett esznek még cukrot.. azoknál érdekesebb a helyzet.
Házi csokiba én nem teszek cukrot, de legfeljebb mézet. Szója származékot sem, tehát nem mondanám, hogy egészségtelen :)
Igen, mértékkel egészséges.
csoki alatt általában tejcsokit értünk, ami nem, nem egészséges
az étcsoki az más
2 kockát??
Hogy bírod ki, hogy megállsz 2 kockánál?
Nálam 2 kocka után jön a 3., 4. és így tovább.
Erős akaratod lehet ezek szerint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!