Ha rengeteg édességet eszem, annak milyen hatása van a testemre?
Nem találtam konkrétan erről cikkeket. Szeptember óta napi 2-3 tábla csokit lenyomok, mikrós sutit eszem, islert, kakaós csigát állandóan, mellette meg általában egyéb egészségtelen kajákat, még olyankor is, amikor már egyáltalán nem kívánom. Nem bírom abbahagyni, nyilvánvalóan lelki okokból, de úgy gondolom, hogy megfelelő elhatározással tudnék változtatni ezen.
Nem akarom, hogy megértőek legyetek, mert ez szerintem is borzasztóan rossz dolog és tudom, hogy anonim a legkönnyebb valakit elítélni. Inkább csak arra kérlek, hogy fogalmazzatok kíméletesen, bár ez sem fontos... Csak írjatok elrettentő és persze igaz dolgokat, mert azért szeretném tudni, hogy mi az, amiért le kell állnom, azaz hogy mit is művelek egy ideje a testemmel.
Osztottál mindenkit, nem is mondom, hogy nincsenek jó pontjaid.
"Felnőttnek már nem kell sok anabolikus hormon."
PONT. Nem kell, nem tolok olyan kaját, amitől zsírosodik a szervezetem, gyorsítja az öregedést, rákos sejtek osztódását. NEM.
Mit nem lehet az abszolútumokban megérteni? :) Nincsen mérték, nincsen árnyalás, nincsen pontosítás, egyszerűen pont van a mondat végén, mert értelmetlen tovább beszélni róla.
Olyan, mintha harcművészeti kérdésben arról lenne szó, hogy mennyire ütöm meg. Megütöm, törik-fekszik, nincsen 'mennyire', nincsen mi lesz utána, fölösleges kérdések.
Nagyon, véglegesen. Tehát ideális esetben a felnőtt ember kerülné a tejet mert nagy inzulinválaszt okoz, ahogyan a cukrot, sok keményítőt is kerülni kellene (PONT) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!