Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mit tegyek ha minden nap...

Mit tegyek ha minden nap ennyi edesseget eszek?

Figyelt kérdés
Rengeteg edesseget eszek. Ma pl. A reegeli utan megettem 3nutellas palacsintat majd egy turorudit es utana cappuchinot ittam amit telenyomtam tejszinhabbal. De volt mar, hogy ennel joval tobbet ettem. Csak akkor birok leallni ha mar rosszul vagyok az edessegektol. Akmor persze meg az van, hogy mekkora hulye vagyok. Nemakarom kihanyni es soha tobbet nem csinalok ilyet. De aztan mikor jobban leszek kezdem elorol. Mit tudnek tenni ez ellen? Nem hizok, de megis egeszsegtelen
2013. okt. 19. 13:24
 1/3 anonim ***** válasza:
Ne vedd meg a boltban a nutellát.
2013. okt. 19. 13:28
 2/3 anonim ***** válasza:
Probalj meg edesseg helyett gyumolcsot enni pl. Banan alma :) vagy csinalj gyumisalit ! Ne egyel sok edesseget mert karos es a fogaidnak is art mellesleg meg ha nemhiztal majd fogsz:/
2013. okt. 19. 13:56
 3/3 yuda ***** válasza:

Szerintem ez agyban dől el.

Ha utána olvasol, utána nézel, sok információt összeszedhetsz az édességfogyasztás sokféle hatásáról.

Szerintem már annyira el van terjedve az egészséges életvitel, táplálkozás, mozgás...stb ismertetése, hogy bárki percek alatt kiművelődik.

Amit előzőekben írt valaki: több gyümölcs, zöldség fogyasztás, mozgás, sport, ...kevesebb cukor, lisztes ételek, műkaják(párizsi, virsli,bolti húspogácsák....) stb. Legtöbbjük köszönő viszonyban sincs a hússal.

..és ez még csak a tested.

A lelked műveléséről még nem is beszéltünk. Az még fontosabb.

2013. okt. 19. 14:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!