Kiss Gergő Balázs kérdése:
Fogyni szeretnék, de nincs időm, mit csináljak?
Figyelt kérdés
Sziasztok! nekem az a problémám, hogy nagyon szeretnék lefogyni, de nincs sok időm mozogni, szeretnék valami látványos, gyors megoldást. Nektek van valami ötletetek? Főleg budapesti dolgok érdekelnek.2013. nov. 22. 14:19
1/18 anonim 

válasza:

Nem idő kell hozzá, hanem nem kéne annyit zabálni. A fogyásban 20% az edzés, 80% az étrend...
2/18 anonim 

válasza:

Hús - zöldségevő emberek sosem elhízottak.
Kenyérevők viszont gyakran. Vond le az egyszerű következtetést :)
3/18 anonim válasza:
Szia! Nekem is hasonló problémám volt, de elkezdtem járni Power Plate vibrációs tréningre, a Sano in Vita életmódstúdióba, a VI. kerületbe. Az a lényeg, hogy elég egy 30 perces edzés, mivel az izmok másodpercenként olyan sokszor húzódnak össze, hogy ez felér több órás edzéssel. Plusz személyi edző van, aki segít abban, hogy még hatékonyabb legyen az edzés. Én csak ajánlani tudom!
4/18 anonim 

válasza:

Nyilván majd egy férfi nem boxolni megy, hanem power paltezni :D
Még ha az izom összehúzódásoknak lenne közük a fogyáshoz..
5/18 anonim válasza:
Én is rendszeresen járok Power Plate edzésre, és nagyon elégedett vagyok vele!! Sokáig versenyszerűen sportoltam, de aztán egy műtét miatt abba kellett hagynom a sportot. Elhíztam, és az ízületeim sem a legjobbak. De egy ismerősöm felhívta a figyelmem erre az edzésfajtára, így újra tudok mozogni. Nem erőlteti meg az ízületeimet és nem fáj tőle semmim.
6/18 anonim válasza:
Szia! Szerintem először is neked olyan megoldásra van szükséged, ami a környezetedben könnyen elérhető, és sok időt sem veszi el. Erre a már filmekben megszokott futás az egyik legalkalmasabb. Nem mindig jó a könnyebb utat választani, és egyből drága gépeket és drága edzésprogramokat választani, csak mert ott kevesebb mozgással érhetsz el eredményt. Én azt mondanám először ilyen irányba keresgélj és indulj el. Ez a Power Plate dolog amúgy nem rossz, olvastam most a többiek javaslata alapján egy kicsit róla, hajrá! :)
7/18 anonim 

válasza:

A futás is ugyan olyan populáris, alacsony hatékonyságú divat mint amilyen szerepet most a power plate vesz fel modernebb köntösben.
8/18 anonim 

válasza:

Ahhoz képest, hogy alacsony hatékonyságú, én fogytam tőle 15 kilót. Bizonyára van nála hatékonyabb, azt nem kétlem. Csak nem is érdekel.
9/18 anonim 

válasza:

A mozgás nem fogyaszt, tévhit hogy a mozgástól fogy valaki.
Ennyi erővel attól is fogyhattál, hogy most ilyen a csillagok állása..
10/18 anonim 

válasza:

Attól fogysz, hogy a felhasznált kalória több, mint amennyit megettél. Ehhez a mozgás nagyon erősen hozzájárul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!