Kitágult a gyomrom és lassan anynit eszem mint egy 100kilós, de csak egészségeset. Mit tegyek?
15 éves vagyok.Fél év alatt 10 kilót adtam le, szinte csak fogyókúrával, testmozgás nélkül.
Nem eszem lisztes kaját, a cukrosat is ahogy csak tudom, kerülöm. De az a problémám hogy mostanában túl sokat eszem az egészséges kajákból is. Nem tudom mit kezdjek ezzel mert már 2 kiló vissza is jött..kitágult a gyomrom és lassan anynit eszem mint egy 100kilós, de csak egészségeset.
Híztál a salátaevéstől?
Fejtsd ki hogy mit eszel, szerintem. Az jó, hogy nem eszel lisztes kaját, de bővebben?
Mondasz valamit. Ami veled történik, az az oka, hogy a gyomorgyűrű orvosi megoldásnak számít az elhízás ellen. Ott éppen a gyomor befogadóképességét csökkentik, hogy hamarabb tele-érzeted legyen.
Én azt gondolom (mivel gyerekeknek csak a legritkább esetben csinálják meg ezt a műtétet, mert az egész életedre úgy marad és kihatással lenne), hogy most lenne ideje a sport felé fordulnod. A mozgás ugyanis elveszi az étvágyat. Figyeld meg egyszer, hogy ha éppen éhes vagy, akkor tölts el egy félórát mozgással, és az éhségérzet eltűnik. Jóga is elég hozzá, de intenzívebb edzést is csinálhatsz.
A másik dolog, hogy ha a gyomrodat "kicsinyíteni" akarod, akkor a hasizom erősítése, a gyomor mellett levő belső szervek masszírozása csupán a mozgással is segíthet. Egy laza hasfal nem tart, a belső szervek előreesnek. Biztos el tudod képzelni. :) Úgyhogy, gyerünk, minden a sport felé vezet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!