Mit csináljak ha kitágult a belem?
Figyelt kérdés
2009. máj. 9. 18:27
3/9 A kérdező kommentje:
szval!az van h állandóan éhes vagyok és nem tudom miért vagy 3x ebédelek rendes adagokat uzsonnám 3 szendvics...és még sorolhatnám!a nővérem azt mondta h biztos ez a baj...csak most nem tudom h mit csináljak
17/L
2009. máj. 9. 18:36
4/9 anonim válasza:
Belesedsz vazze? :D
2-3 óránként egyél egy keveset, jó lessz az :)
5/9 anonim válasza:
A gyomrod tágul ki max. De szerintem ez nem feltétlen ettől van. Amúgy egyél kevesebbet éhezni fogsz persze, de idővel összeszűkül és akkor már kevesebbel is beéred. A sok víz, vagy leves is tágítja. Nem hiába esznek a malacok is darás vizes moslékot, mert megdagad és a víz meg a dara tágítja a gyomrukat ,így több kaja belefér és jobban híznak.
6/9 anonim válasza:
Hirtelen sokat eszel.Próbálj többször keveset enni.
7/9 A kérdező kommentje:
köszönöm:$
2009. máj. 9. 19:15
8/9 tade válasza:
Hogy az ember meg a belet sem tudja megkulonboztetni a gyomratol...:D A viccet felreteve, a gyomrod tagul a sok kajatol, de ha nem vagy hizekony alkat, es jo az anyagcsred, akkor egyel csak, ha jol esik :)
9/9 anonim válasza:
Hát igen én is jártam igy állandóan ettem egyetlen megoldás az éhezés először rossz lesz de asztán hozzászoksz a kevesebbhez is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!