2/7 A kérdező kommentje:
Ahaaaa :DD
2013. nov. 20. 11:27
3/7 anonim 



válasza:





a trapistát utálom, de a többit, fõleg a házit imádom...
4/7 anonim válasza:
A sajt savanyított vagy felfőzött tejből, préseléssel, vagy anélkül készülő étel. Általában tehén, kecske, juh vagy bivaly tejéből készül savanyítással vagy felfőzéssel. A sajttejet általában rövid idejű hőkezeléssel pasztőrözik, amelynek során a patogén mikroorganizmusok elpusztulnak, majd oltóenzimmel és speciális baktériumtenyészettel beoltják, gyakran fűszerezik és érlelik. Az ókortól kezdve világszerte ismert és kedvelt, egészséges tejtermék. A világon több száz féle sajtot gyártanak. A fajták elkülöníthetők a tej eredetétől, a vaj zsírtartalomtól, a feldolgozás és az érlelés hosszától stb. függően. EZ
6/7 anonim 



válasza:





Az ömlesztett sajt nem valami jó minőségű. Emiatt sokkal inkább kemény sajtot, félkemény sajtot vagy friss sajtot választanék. Kedvencem az OLD AMSTERDAM.
Szóval a tömlős és tégelyes sajtokat ne nagyon fogyaszd, hanem a valódi sajtokat. Az ömlesztett eleve úgy készül, hogy amit visszaküldenek az áruházak, mert feleslegessé vált, azt a gyárban ledarálják, ömlesztősót tesznek rá, szép csomagolással ellátják és megetetik veled (vagy azzal, aki ezt a pocsék, de finom terméket megveszi).
7/7 anonim 



válasza:





Nagyon finom sajtok vannak.
De hatásukat tekintve nagyon nem kellene enni ezeket.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!