Mit csináljak? Székrekedésem van és már ittam hashajtót az se segít tejet is ittam aszalt gyümölcsöt ettem.
Esetleg glicerines kúp.
Mióta nincs székleted?
Ne is mondd, ugyanez a probléma... Orvosnál is voltam vele, három gyógyszert írt fel, amiket egyszerre(!!!) kellett szednem. A gyógyszertárosnak fennakadt a szeme, azt mondta, ha ezt mind beveszem, nem fogok tudni kijönni a fürdőszobából. Tudod, mi történt? SEMMI!
Az ég világon semmi hatásuk nem volt, max. a hasam fájt tőlük. Nem tudom, mi segíthet. :(
Azt tudom, hogy sokat kell inni, érdemes joghurtokat enni, meg azt mondta az orvos, tegyek bele valami zabkorpát, vagy mi, de arról fogalmam sincs, micsoda. :s
Elvileg a sok mozgás is segít, ha amúgy nem szoktál sportolni. De én szoktam, szóval...
Ezek voltak a tanácsok, nekem ugyan nem használtak, de próbáld ki, hátha. Orvos mondta őket...
Tudod mi okozza?
Lehet pont tejtől, lehet gluténérzékenység miatt.
Ha megpróbálnád nedves ujjal kipiszkálni?
(Zabkorpát bárhol kapsz: pl. Tescoban vagy gyógynövényboltban. 3 evőkanállal belekeversz egy pohár natúr, probiotikus joghurtba. Minden reggel éhgyomorra egyet.)
és szedni minden nap probiotikumot: pl. Protexin Candid Plus kapszulát VAGY
Probiotik Pluszt
VAGY
Normaflore-t...
Vannak hashajtó teák is: szenna, mályva, de ezt (pl. péntek) este kell meginni és jobb, ha másnap otthon maradsz vécé közelében. Illetve a patikus majd felír Neked valamit. Nincs olyan, hogy Guttalax cseppek? Sok féle szer létezik erre. De a legjobb lenne gyógyszer nélkül.
Egyetlen dolog van ami halálbiztos nekem mindig segít egy doboz mindig van itthon ez a SZENNA TEA egyszeri fözet reggel 2dcl és jóéjt.
damel
A természetgyógyásszal értek egyet első körben.
A vízfogyasztás tényleg vagy alábecsült, vagy túlzásba vitt.. ha csak annyi a valódi ok, hogy ~2 liter helyett csak 1-2 pohár vizet iszik a kérdező, és ez simán előfordulhat.. akkor még gyógytea sem kell..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!