Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mit tegyek ha olyat ettem ami...

Mit tegyek ha olyat ettem ami nem esett jol?

Figyelt kérdés
Popcort ettem, amit mellesleg utalok es ne is kerdezzetek miert ettem. Suliba magyarora volt (ott megengedik az evest) es a tobbiek ettek es enis. Na es ez mar kb. 2-3oraja volt es most lett meg nagyon hanyingerem a gondolatatol is..meg eg a gyomrom, de igazabol olyan mintha mar korogna is. Mit tegyek, hogy elmuljon? Hanyas kivetelevel!
2013. nov. 14. 15:15
 1/3 A kérdező kommentje:
Hallottam, hogy a szodabikarbona is jo. Azt, hogy? Mennyit? Higitsam fel vizbe vagy nyeljem le es oblitsem le vizzel vagy csak siman nyeljem le?
2013. nov. 14. 15:20
 2/3 anonim ***** válasza:
1 kiskanál szódabikarbónát keverj el 1 deci vízben és idd meg, utána még igyál rá vizet, ez csökkenti majd a gyomorégést és a hányingert is, nekem a citromos savanyúcukor is jó ilyenkor.
2013. nov. 14. 15:33
 3/3 A kérdező kommentje:
Koszonom! Mar jobb:)
2013. nov. 14. 15:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!