13 éves vagyok és úgy érzem, hogy nagyon nagy hasam van. Egyébként iskolába senki sem szokta észrevenni, mert ha behúzom, akkor ugye semmi nem látszik. Ha picit engedem ki akkor sem. De ha hagyom akkor nagyon látszik. Sportolok, heten 3 kajak edzésem van, súlyemelés minden tehát a sport megvan. Étrendemen kéne változtatni szerintem. Mit tegyek? :/ nem vagyok terhes, tisztességes ember vagyok, 13 évesen nem élek szexuális életet.
Szia.ugyanebben a cipőben járok .170 centi vagyok és 55 kg.nem tűnik soknak de mégis olyan nagy a hasam hogy starndra se merek menni.ráadásul én is heti 3x kézilabdázok .. egxébként igen sajnálom nagy a hasad és tényleg olyan mintha terhes lennél mert csak úgy lóg le nem?hány kg és centi vagy? egyébként lehet h csak pont hasra hizól és nem is vagy máshol kövér...szoval igen sorry hájas nagy hasad van
2013. nov. 12. 16:16
2/10 anonim válasza:
Sziaa...prőbáld ki hogy felveszel egy farmert és az övet szorosra húzod kb így a csípödre húzd a gatyát és ha kibuggyanik belöle a hasad akkor feszesíts vagyis csinálj felüléseket ..jah és ne egyél annyit mert duci vagy ;)
2013. nov. 12. 18:20
3/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :) egyébként senki sosem szokta észrevenni, mert alapjáraton véve a hasam ilyen:
170 cm, 59 kg vagyok. De anya szerint nem baj az 59 kg, mert sportolok, kajak. De én mégis soknak érzem :/ És a hasam csak akkor ilyen, ha teljesen kiengedem. Teljesen egészséges vagyok. Tanács?
2013. nov. 12. 18:51
4/10 anonim válasza:
Hali..figyu szerintem ez nem lehet túl kényelmes XD..egész nap behúzott hassal járkálni amugy meg nehogy azt hidd aki akarja ugyis észre veszi mert ha leülsz akkor ot tuti hogy tömörödnek az úszógumik..meg hát igen puha vagy nagyon áruld el hogyan táplálkozol? Akkor talán tudok segíteni
2013. nov. 12. 19:07
5/10 anonim válasza:
Ahaaa.arra én is kiváncsi lennék hogy ha leülsz és nem húzod be a hasad akkor hogy nézel ki ??!! Vagy akár gondolj bele abba hogy ruha alatt takargathatod meg ilyenek de bikinibe jól érzed magad ? Abba szerintem látszik a felesleg ? !!! Küldjél eggyet bikinibe xd
2013. nov. 12. 19:17
6/10 A kérdező kommentje:
Bikiniben sem érzem magam kellemetlenül, normális hasam van ... na azért még vannak határok:D
2013. nov. 12. 20:29
7/10 anonim válasza:
Ahaaa.gondolkozál :D.. totál normális hasad van csak éppen akkora mind egy hordó ..xd....amúgy nem ajánlom az ilyen pici póló hordását és amúgy akora a hasad a a gatyát is lenyomja én javasolok minusz 10-15 kilo fogyást
2013. nov. 12. 22:20
8/10 anonim válasza:
velem is ez van 160cm vagyok és 48-49 kg vagyok és csak a hasam nagy ... masok aszt mondjak hogy olyan vagyok mit egy csontváz de én nem ugy veszem észre
2014. márc. 6. 17:19
9/10 Anonymus1133 válasza:
Csak a könnyebb elképzelés kedvéért...Mekkora a haskörfogatod?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!