Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mi lehet az oka annak, hogy...

Mi lehet az oka annak, hogy neha nem kivanom az etelt?

Figyelt kérdés
Leirok egy mai peldat. Reggel felkeltem korgott a hasam, de ugy ereztem, hogy nem igazan esik jol semmi. Ra fel orara megettem egy szendvicset igazabol nem mondom, hogy naagyon jol esett de nem is kellett leeroszakolni meg nem ereztem, hogy nem birom lenyelni. Reggeli utan mindig eszek valami csokit, turorudit vagy akarmi..na most ezektol elkapott a hanyinger es az nagyon nem kellett. Majd megsutottem az egyik kedvenc sutim csak belekostoltam a krembe, hogy jo lett-e na es akkor azthittem kifordul a gyomrom. Utana a wcre is el kellett mennem nem volt hasmenesen, normalis volt a szeklet, de akkor is. Ez nem az elso ilyen nap. Es magamat ismerve ez delutanra el szokott mulni. De megis mi.lehet ez? Terhes nem vagyok!! Gondolgam arra is, hogy azert van mert stresszes vagyok, de nem tudom. Szerintetek?
2013. nov. 10. 12:08
 1/1 anonim ***** válasza:
A stressztől simán lehet. Nekem ugyanez van most, főleg reggel, de általában ebédidőre elmúlik. Viszont a héten volt olyan napom, amikor két almát tudtam csak lenyomni... Vizsgám volt, na :D
2013. nov. 10. 12:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!