Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Annak, hogy ritkán kívánom a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Annak, hogy ritkán kívánom a barátom a gyógyszer is lehet az oka?

Figyelt kérdés
Ilyenkor váltani kéne gyógyszert vagy abbahagyni?Mit javasoltok?
2009. máj. 24. 20:34
 1/4 anonim ***** válasza:
Nálam így volt. Több gyógyszert próbáltam, mert mindegyikkel volt valami bajom, de ez a probléma mindnél megvolt. Egyébként ez rajta is van a gyógyszereken mint lehetséges mellékhatás. Én nem szedek már bogyót, és azóta olyan vagyok megint mint egy rossz k....:))) a férjem örömére.:))
2009. máj. 24. 20:46
 2/4 anonim ***** válasza:
nekem mióta szedem a tabit, szex után jön meg csak igazándiból az étvágyam..akkor meg a párom van kimerülve. (érthető)
2009. máj. 25. 17:17
 3/4 A kérdező kommentje:
Én meg havonta 1X vagyok felpörögve és persze akkor mikor épp megvan.:S
2009. máj. 25. 19:14
 4/4 anonim válasza:

én így jártam. tri-regol tabi teljesen lerombolta a libidóm. :( pedig előtte.... :))

de most váltok, kipróbálok mást is, hátha ez visszahozza a formám. :D

próbálj ki te is másik bogyót.. :)

2009. máj. 26. 18:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!