Ha egy enyhe hasmenést szeretnék elérni magamnál, milyen ételekkel próbálkozzak?
Figyelt kérdés
Tehát olyan hatást szeretnék, amitől lehetőleg nem hányok-fosok egész nap azért...2013. nov. 5. 11:48
1/8 anonim válasza:
Egy liter vízbe egy kávéskanál só, reggel éhgyomorra utána kb 3 óra se kaja, se víz. Ettől fél napig járkálhatsz wcre.....
2/8 A kérdező kommentje:
Esetleg olyasmi, amitől csak 1-2x? :D De köszönöm a tippet
2013. nov. 5. 12:01
3/8 anonim válasza:
Nem elég, hogy lógni akarsz,még válogatsz is...
4/8 A kérdező kommentje:
Igazából azért akarok lógni, illetve jobban mondva beteget jelenteni, mert közvetítőcégen keresztül dolgozom külföldön egy gyárban, nem kapok szabadságot, viszont pénteken próbanapra kellene mennem egy másik céghez gyakornoki állásra.
Az állásom nem szeretném felmondani egy lehetőség miatt, így gondoltam ha beteget jelentek akkor el tudnék menni a próbanapra és a jelenlegi közvetítőcégemnél sem okozna problémát.
Viszont ha megoldható nem szeretném ha egész nap menne a hasam, másnapra emberi állapotban kell lennem. Viszont azért szeretném, ha az orvos hinne nekem...
2013. nov. 5. 12:12
5/8 anonim válasza:
Az orvos úgyse fog a wc mellett állni és nézni hogy milyen a kakkantásod...
6/8 A kérdező kommentje:
Ez tény, csak rossz hazudó vagyok :( Meg ha bemegyek oda tök normálisan, az szerintem átlátszó... gondolom úgy is megkérdezi hol fáj, stb... ha nem írna ki az nagyon ciki lenne.
2013. nov. 5. 12:15
7/8 anonim válasza:
aszalt szilva (és mondd az orvosnak, hogy lázad is volt és hánytál, fáj a gyomrod)
8/8 A kérdező kommentje:
A láz az nem gyanús? Mondjuk persze mondhatom, hogy éjjel volt csak reggelre lement...
Az aszalt szilvának egyébként is hányok az ízétől :)
2013. nov. 5. 12:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!