Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » A szója tényleg nagyon káros?...

A szója tényleg nagyon káros? TÉnyleg elnőiesedhet tőle az ember?

Figyelt kérdés

2013. nov. 4. 17:18
 1/3 anonim ***** válasza:
A szója nem káros, nem gondolom, hogy elnőiesedhet tőle az ember.
2013. nov. 5. 09:25
 2/3 anonim ***** válasza:

igen, és szomorú, hogy mindenben szerepel, hiánypótlóként. Majd 20 év múlva rájönnek, hogy be kéne tiltani mindenhol...

Jellemző, hogy először alkalmaznak valamit, aztán kezdik el kutatni, milyen ártalmas.

2013. dec. 18. 15:35
 3/3 snack16 válasza:

Én még szójától elnőiesedett testépítőről(gyúrósról, hamár ebben a témában vagyok otthon) nem hallottam, -mert ugye mindenki fitoösztrogénezik össze vissza- habár szteroid használattól(ami férfi nemi hormon) sokan elnőiesedtek, vagy pl az elhízástól nőt csöcsük.

Viszont elég sokminden elnőiesíthet... A szója nálam a 90%-os szójaprotein izolátumot jelenti(aki hisz az okos Szendi Gábor féle embereknek, azok vegyenek vízzel való kivonásosat).

Amúgy meg mindenre van érzékeny ember. Ha ÉRZÉKENY vagy a szójára, akkor egyértelműen KÁROS.

Ennyit erről.

Amúgy meg nem, nem káros.

2014. jan. 12. 14:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!