Ha párolom a vöröskáposztát, benne marad az U vitamin?
Figyelt kérdés
Nyersen nem jó :/2013. nov. 3. 18:30
1/3 anonim válasza:
Marad benne vitamin, ez a párolós egyik lényege.
2/3 anonim válasza:
Amit a fenti írt, természetesen nem igaz. Az úgynevezett "U vitamin" 134 fokon felbomlik. A párolás esetén is könnyen elérheti a vöröskáposzta ezt a hőmérsékletet (az olajban), viszont kíméletes főzés esetén nem.
Forrás: [link]
3/3 anonim válasza:
2. párolás egyenlő párolóedény, nem olajban mismásolás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!