Lassú az anyag cserém, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Körülbelül egy fél éve annak hogy lassú az anyagcserém, hetente 1 maximum 2 szer van "nagy dolgom" . Sportolok pedig, és nem gondolom hogy keveset, de sokat sem eszek... Mit tehetnék hogy felgyorsítsam az anyagcserém? 2-3-4 szer ? 16 éves fiú vagyok2013. nov. 3. 01:13
2/7 A kérdező kommentje:
Milyen mennyiségben? Mennyit? Cukorral tejjel vagy anélkül?
2013. nov. 3. 02:06
3/7 anonim válasza:
szerintem menj el dokihoz és beszélgess el erről vele.
4/7 anonim válasza:
Nem értem, ez miért baj. 16 évig én is így voltam, nem volt semmi bajom, most meg 1 éve mindentől megy a hasam. Visszasírom a "régi szép időket".
17/L
5/7 anonim válasza:
hát pedig ez baj. napi 1 az egészséges
6/7 Szintiszoli123 válasza:
Szia!
Nincs olyan, hog egyél ezt vagy egyél azt. Az anyagcsere nem egyenlő az emésztéssel és bélperisztartikával. Az anyagcsere gyorsítása nem azt jelenti, hogy olyanokat eszünk, ami megfo*at!
1-2 nagy dolog az nagyon kevés. Napi egy a normál, de 2 naponta 1-nek lenni kéne.
Mozgás (sport) és a napi kajamennyiség elosztása 5 étkezésre! Egyébként meg doki és próbáljátok meg kitalálni, mi lett elcseszve fél évvel ezelőtt.
Ok, hogy rostosan kell enni, meg sok folyadékot kell inni, de ezek inkább a jó emésztésre hatnak és segítik a könnyű székelést, mintsem az anyagcserét javítják.
7/7 A kérdező kommentje:
Akkor kezdődött mikor elkezdtem kevesebbet enni fogyás céljából és fogytam is 18 kilót de erre meg lelassult az anyag cserém/emésztésem. Mit kellene tennem?
2013. nov. 3. 22:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!