Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Tényleg vannak növekedési...

Tényleg vannak növekedési hormon tabletták amiktől nőhetek?

Figyelt kérdés
Légyszi ne legyetek nagyon lekezelőek. Arról olvastam, hogy kosarasoknak meg modelleknek adnak ilyeneket. Elég alacsony vagyok, és 15 éves létemre nem nagyon tudom hogy fogok-e még nőni. Ezek a növekedési hormonok tényleg használnak? Vagy nincs valami vizsgálat amivel megtudják állapítani, hogy fogok-e még nőni?

2013. okt. 30. 17:15
 1/2 Szintiszoli123 ***** válasza:

A test hotmonháztartását b***tatni mindig többet árt, mint használ. Ne csináld! Orvosi felügyelet mellett is csak akkor, ha muszály.

Növekedési hormont sohasem szedtem (hál' Istennek), csak olvastam róla. Neked is ezt ajánlom. Tele van vele a net. Onnan tudom, hogy hatásuk nem kontrollálható. Tehát valószínűleg nem magasabb leszel tőle. Lehet, hogy csak eltorzulsz, mint Mickey Rourke. Vagy csak a füled nő meg, vagy az orrod, mint Pinocchio-nak. Felejtsd el ezeket!

2013. okt. 30. 18:08
 2/2 Szintiszoli123 ***** válasza:
Ja, hogy mi a megoldás? Semmi. Legyél olyan magas, amilyennek a teremtő akart. Én 190 cm vagyok. Mindenhova beverem a felyem :), nem kapok magamra ruhát, mert a világot az átlagos magasságúakra szabják. Akkor mit szóljon az, aki 210 cm? Hidd el, elleszel növekedési hormon nélkül is.
2013. okt. 30. 18:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!