1700 kalória/nap. Hogyan kell ezt beosztani? (infóˇ)
Sziasztok! elkezdtem insanity videózni és nagyon tetszik! ma csináltam meg az elsőt... a tüdőm is kiköptem és 40 percből kb 25percet bírtam intenzíven pihenés nélkül csinálni. Eddig jártam futni rendszeresen,de itt folyik rólam a víz. Nem szeretnék sokat fogyni csak a hasamon van pici pocak és nem elég feszes a combom.
1700 kalóriás étrendet javasolnak, de még sosem csináltam ilyesmit így nem tudom ezt hogy kell beosztani?
ha ez segít "balanced slim down" étrendet írtak de nem részletezték
köszönöm a segítséget, lehet buta kérdés de tényleg nem csináltam még ilyet :)
18/l
Nem hinném, hogy van olyan, hogy hogyan KELL beosztani, illetve hogy bárki meg tudja mondani, mennyit KELL enned. Neked kell kitapasztalnod, számodra mi a jó. Az emberek szeretik megmondani, sokan pedig megkapni a tutit, de ez nem így működik, mert nem vagyunk egyformák. A tipikus szabályok sem alkalmazhatók mindenkire. Én különösen jó vagyok az összes direkt megszegésében...
Amúgy mit értesz beosztás alatt, a hány étkezés és melyikre mennyit, vagy a makrotápanyageloszlást is? De mindre áll, amit írtam, emberfüggő, kinek hogyan jó.
Ha leírod, eddig hogyan, mennyit ettél, akkor könnyebb megmondani, melyek a gyönge pontok s hogyan tudod javítani...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!