Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Hogyan tudnék gyorsan hízni?

Hogyan tudnék gyorsan hízni?

Figyelt kérdés

Kissé alúltáplált vagyok a folytonos idegesség miatt, és szeretnék 3-4 kilót felszedni, de sose bítam sokat enni. Mi a megoldás?

Milyen olyan ételek vannak, ami nagyon kalóriadús?

2013. szept. 20. 11:16
 1/8 anonim válasza:

Szia. Ha kicsit megnyugtat, nekem is hasonló a problémám.

Folyton ideges vagyok, szorongok, pánikrohamaim vannak.

Két gyerek után, túl a 30-on csak 49 kiló vagyok. Bármennyit eszek nem bírok hízni. Hidd el, megértelek! Nagyon bosszantó, főleg ha nézem a suliban a többi gyerek szüleit, a legtöbbjük arról panaszkodik, hogy súlyfeleslege van, és mennyire szeretne egy kicsit fogyni, na ez nálam épp ellenkezőleg van. Én is nagyon szeretném tudni, hogy a sok diétás reklám között, mi a titka a hízásnak? Jó, értem én , hogy legyek nyugodtabb, de mégis hogyan? Pedig még nyugtatót is szedek. A gyerekeim mellett olyan vagyok , mintha a nővérük lennék. Annyira nem sovány , de jó lenne kb. 5-6 kiló plussz minimum.

2013. szept. 20. 11:41
 2/8 anonim ***** válasza:
Kor? Nem? Életmodod? Miért van a "folytonos idegesség"? Családi helyzet? Rossz szokások, szenvedélyek? (Priviben is irhatod.)
2013. szept. 20. 11:50
 3/8 anonim ***** válasza:
Hát hat a folyamatos stressz és feszültség miatt nem tudsz hízni, akkor feszültségoldóval először ezen kellene változtatni, aztán teljes nyugiba jöhet a mákos guba, csokihegyek, és a + 10 kg :)
2013. szept. 20. 11:52
 4/8 A kérdező kommentje:

kor: 20

nem : fiú

súly : 59

És család miatt idegeskedés, meg folytonos a családi vita.

2013. szept. 20. 12:10
 5/8 A kérdező kommentje:
Magasság: 180
2013. szept. 20. 12:10
 6/8 anonim ***** válasza:
Rossz szokások, szenvedélyek? A család mivel "idegesit"? Ha annyira sulyos a családi helyzet 20 évesen miért nem önállosodsz? Párkapcsolatod van? Milyen?
2013. szept. 20. 13:37
 7/8 A kérdező kommentje:
Nincs rossz szokás, se szenvedély. Anyám szimplán mindig velem kiabál, az idegeskedése meg rámragadt.
2013. szept. 20. 14:02
 8/8 anonim ***** válasza:

Szia:)

Én fiatalabb vagyok ugyan,és lány is,de 164cm-hez mindössze 51kg vagyok..+6-7kg-t szeretnék fellszedni..

+2kg-t már felszedtem kalóriatöbblettel..napi ajánlott:2000-2200..én kb. 2800-3000kcal-t is elfogyasztok,így heti +1kg..aza 2-3hónap alatt +10kg:)

Ha gondolod írj privit,és hízókúráthatunk együtt!

2013. szept. 21. 11:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!