Hogyan tudnék gyorsan hízni?
Kissé alúltáplált vagyok a folytonos idegesség miatt, és szeretnék 3-4 kilót felszedni, de sose bítam sokat enni. Mi a megoldás?
Milyen olyan ételek vannak, ami nagyon kalóriadús?
Szia. Ha kicsit megnyugtat, nekem is hasonló a problémám.
Folyton ideges vagyok, szorongok, pánikrohamaim vannak.
Két gyerek után, túl a 30-on csak 49 kiló vagyok. Bármennyit eszek nem bírok hízni. Hidd el, megértelek! Nagyon bosszantó, főleg ha nézem a suliban a többi gyerek szüleit, a legtöbbjük arról panaszkodik, hogy súlyfeleslege van, és mennyire szeretne egy kicsit fogyni, na ez nálam épp ellenkezőleg van. Én is nagyon szeretném tudni, hogy a sok diétás reklám között, mi a titka a hízásnak? Jó, értem én , hogy legyek nyugodtabb, de mégis hogyan? Pedig még nyugtatót is szedek. A gyerekeim mellett olyan vagyok , mintha a nővérük lennék. Annyira nem sovány , de jó lenne kb. 5-6 kiló plussz minimum.
kor: 20
nem : fiú
súly : 59
És család miatt idegeskedés, meg folytonos a családi vita.
Szia:)
Én fiatalabb vagyok ugyan,és lány is,de 164cm-hez mindössze 51kg vagyok..+6-7kg-t szeretnék fellszedni..
+2kg-t már felszedtem kalóriatöbblettel..napi ajánlott:2000-2200..én kb. 2800-3000kcal-t is elfogyasztok,így heti +1kg..aza 2-3hónap alatt +10kg:)
Ha gondolod írj privit,és hízókúráthatunk együtt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!