Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Olcsó porcerősítő?

Olcsó porcerősítő?

Figyelt kérdés

Nemrég kezdtem óvatosan kocogni némi túlsúllyal. Szépen halad is lefelé, de talán jó lenne valami porcerősítővel megtámogatni, nehogy baj legyen.

Ahogy hallottam, van olyan, ami ugyanazt a hatóanyagot tartalmazza, mint a nagy nevek, csak sokkal olcsóbb.

Mit érdemes szedni, ami olcsó és jó?

2013. okt. 28. 14:48
 1/3 Szintiszoli123 ***** válasza:

Drága: Proenzi3, szerintem annyival nem jobb, mint amennyivel többe kerül.

közepes: 1) Béres porcerő forte: jó ár-érték arány, de kivették belőle az MSM-et. Valahol biztos találsz még a régi kiszerelésből. 2) Scitec Joint-X.

olcsó: Jutavit glüozamin tabletta. Talán ez a legjobb választás, de a gyártó számos terméke gyanúsan olcsó, ezért nem tudni, nem kell-e fenntartásokkal kezelni a terékeiket.

Én Bérest vagy Jutavit-et szednék.

Ezeken kívül vehetsz még számtalan vackot, amiből hol ez hiányzik, hol az. Nézz szét a boltokban, de nézd meg, mi van benne és azt is, hogy mennyi.

2013. okt. 28. 15:10
 2/3 Szintiszoli123 ***** válasza:

Annyi még, hogy egy komplex porcerősítő tartalmaz:

glükozamint (általában glükozamin szulfát formában)

kondroitint (általában kondroitin szulfát formában)

MSM-et (Metil-szulfonil metán)

Amiben ez a három nincs benne, azt nem érdemes szedni.

Túladagolni tudtommal nem lehet, de az ajánlott mennyiséget nem érdemes túllépni, mert emésztési problémáid lehetnek. A felesleg a széklettel távozik.

2013. okt. 28. 16:17
 3/3 A kérdező kommentje:

köszönöm.

Ehhez mit szólsz?

[link]

Gyógyszerész azt mondta, hogy kondroitinből 800mg, glükozaminból 1500 mg kéne egy nap. Ahhoz képest ez kevésnek tűnik, vagy nem?

2013. okt. 28. 18:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!