Olcsó porcerősítő?
Nemrég kezdtem óvatosan kocogni némi túlsúllyal. Szépen halad is lefelé, de talán jó lenne valami porcerősítővel megtámogatni, nehogy baj legyen.
Ahogy hallottam, van olyan, ami ugyanazt a hatóanyagot tartalmazza, mint a nagy nevek, csak sokkal olcsóbb.
Mit érdemes szedni, ami olcsó és jó?
Drága: Proenzi3, szerintem annyival nem jobb, mint amennyivel többe kerül.
közepes: 1) Béres porcerő forte: jó ár-érték arány, de kivették belőle az MSM-et. Valahol biztos találsz még a régi kiszerelésből. 2) Scitec Joint-X.
olcsó: Jutavit glüozamin tabletta. Talán ez a legjobb választás, de a gyártó számos terméke gyanúsan olcsó, ezért nem tudni, nem kell-e fenntartásokkal kezelni a terékeiket.
Én Bérest vagy Jutavit-et szednék.
Ezeken kívül vehetsz még számtalan vackot, amiből hol ez hiányzik, hol az. Nézz szét a boltokban, de nézd meg, mi van benne és azt is, hogy mennyi.
Annyi még, hogy egy komplex porcerősítő tartalmaz:
glükozamint (általában glükozamin szulfát formában)
kondroitint (általában kondroitin szulfát formában)
MSM-et (Metil-szulfonil metán)
Amiben ez a három nincs benne, azt nem érdemes szedni.
Túladagolni tudtommal nem lehet, de az ajánlott mennyiséget nem érdemes túllépni, mert emésztési problémáid lehetnek. A felesleg a széklettel távozik.
köszönöm.
Ehhez mit szólsz?
Gyógyszerész azt mondta, hogy kondroitinből 800mg, glükozaminból 1500 mg kéne egy nap. Ahhoz képest ez kevésnek tűnik, vagy nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!