Milyen térdcédő/porcerősítő készítményt válasszak?
Figyelt kérdés
Sportoláshoz kellene. Csak itthon tornázok, de nagyon fájnak a térdeim. Gondolom gyenge benne valami. Ezért kellene nekem valami vitamin.2013. aug. 19. 10:56
1/4 anonim válasza:
2/4 anonim válasza:
Szia!Van egy gyógynövény és természetes alapú termékcsalád (porcépítő, izületi olajozó, masszázs, izületi és izomlazító-bemelegítő krém stb), azokat lenne érdemes fogyasztanod, használnod.Ha élsportolóknak, olimpikonoknak megfelel, akkor Neked is biztosan beválnának.Hány éves vagy?Csak azért kérdezem, mert, ha növésben vagy még, akkor lehet ásványianyag, kalcium hiány is az oka a térdfájásnak.
3/4 A kérdező kommentje:
Az orvoshoz bejelentkeztem 3 hónapra adott időpontot, én azt nem várom meg.
A bemelegítéssel nincs gond.
Már rég nem vagyok fejlődésben, 26 éves vagyok.
2013. aug. 19. 11:20
4/4 anonim válasza:
Szia! Jó sokára kaptál időpontot.Ha érdekel pár jó porcépítős tapasztalat ezekkel a termékekkel, akkor szívesen elküldöm emailben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!