Ez megfelelő táplálkozás egy 16 éves számára?
16 éves fiú vagyok, 183 cm és sajnos csak 57 kg :( Eddig mindenféle hülyeséget ettem a sajtos rúdtól a pudingig.
Most elkezdtem változtatni az étrendemen.
Iskolába két szendvicset viszek, sima szalámival és vajjal. + Croissant
Ha hazaérkezek kb fél 3-3 körül eszek néhány pogácsát, 1 óra múlva pedig mindig valamilyen főétel van. Általában rántott vagy sült hús krumplival, vagy rakott krumpli, mindig ilyesmi.
Közbe eszek valamilyen pékárút, és banánturmixot.
Estefelé megeszek 1 vagy 2 db tojást, előtte pedig 2 szelet szalonnát, vagy kolbászt.
Ezt az életvitelt 2 hete folytatom és elég jól érzem magam, ennyit bír a kapacitásom. Semmiből sem eszek sokat, csak átlagosan. 1 héten 2x vagy 3x lejárok kondizni is.
Ez szerintetek megfelel egy alapétrendnek? Mert fogok venni táplálékkiegszítőket is, csak hát a por nem minden, az étrend az alapja mindennek.
köszi előre is.
nemtudom ki írta, hogy a kolbász egészségtelen...
butaság...ha mozogsz akkor az ilyen kaják pont jók! csak ténleg ne estére hanem edzés után edd...meg sok fehérjét után...szal akkor edd meg a tojásod...és egyél hozzá rendes fehér kenyeret!ettől fogsz erősödni!
szokták mondani, hogy a kolbász,szalonna káros!fenéket...azért káros mert ilyen világban élünk ahol megmozdulnod nem kell semmiért. de ha edzel a hasznodra válhat a sok "műkajával" ellentétben! és akkor drága porra sem lesz szükséged...ne akarj
szal csak bekülte amit írtam...ott hagytam abba hogy "ne akarj"
neakarj port szedni...jó az is...de azt a pénzt inkább költsd tojásra, meg hüvelyes zöldségre.edd ezeket abban van szénhidrát,rost,fehérje,vitamin. ne akarj 90-100kiló lenni, lehet a testalkadod olyan mint az enyém...én 75 kiló vagyok...de mégis lefutok és több fekvőt meg húzodzkodást tudok mint némelyik gyúrós...katonaságba vagyok...nem az karvastagság számít. de ez a kigyúrt test is csak divat...szokták mondani a vékony testalkkatúak nagyon szívosak!
hajrá ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!