Hogyan szedhetek fel par kilot?
Először is nálad legyen meg az 5-szöri étkezés:
reggeli, tízórai, ebéd, uzsonna vacsora (pótvacsora is lehet). Remélem, nem foglak azzal megbántani, ha most étrendet nem írok, én nem szeretném neked azt megszabni, hogy mit egyél. De tudok tanácsokat adni. Reggelire bőséges adagot egyél (tojás vagy kenyér, MÉZ!!!), a tízórai lehet kevesebb (bármilyen csoki), az ebéd NAGYON BŐSÉGES! (leves, 2. féle, desszert), uzsonna, amit csak megkívánsz (csoki, kenyér, fagylalt, joghurt) vacsora pedig megint elegendő legyen (valamilyen kenyér).
A hízást legjobban elősegítő élelmiszer a MÉZ! Emellett a nasik (magok, ropi, mogyoró, csoki) is elősegítik a hízást. Egyél sokat és meglátod lesz eredménye de ne siettesd! Én 5 hónap alatt híztam 6 kilót! Máig szinte minden órába eszek, folytatom a hízókúrát. Neked pedig sok sikert kívánok!
Én a sok gyrostáltól híztam meg. Hetente kb 3x-4x ott kajáltunk. Felszedtem pár kilót!
De ez ugye nem a legegészségesebb!
A sporttól felszedett izmok nagyon nehezek,egy sportos,de vékony ember kb.olyan súlyú,mint egy dagibb emberke tele zsírral.Láttam...
A táplálkozással kapcsolatban a méz tényleg jó,és egészséges is.
Norbi szerint legkönnyebben úgy lehet meghízni,hogy egy hétig szinte koplalsz,szóval kb.600 kalóriát fogyasztasz el.Egy hét után fogysz 1 kilót,de akkor abba is hagyod,és mikor visszatérsz a normális táplálkozásra,felszedsz 6 kilót.Próbáld ki,ha akarod,hatásos!
Szerintem konkrét diéta erre sincs, ugyanúgy ahogy a fogyásra sincs. Be kell állítanod a sav-bázis egyensúlyod, és a szervezeted beállítja az optimális súlyod. Vigyázz, nem feltétlenül az az optimális súlyunk, amit beképzelünk magunknak. Tudom, hogy én sem leszek soha 60kg (168cm vagyok), mert nekem nem az az optimális. Lúgosítok, és idővel be fog állni a súlyom.
Írj privit ha további infót szeretnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!