Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » AZ miért van, hogy 1 nap fel...

AZ miért van, hogy 1 nap fel is tudok meg szedni meg le is tudok adni 2 kilót?

Figyelt kérdés
mondjuk arra gondolok, hogy megmérem magam reggel látom hogy x kiló vagyok, aztán ma pl ettem 2db töltött káposztátt (kenyér nélkül, reggeli nem volt, vacsora sosincsen) meg 1 krémest (úgy gondolom ez nem sok) és 2-2,5 kg máris több vagyok (fél órája mértem) Emellet csak ma csináltam még 500db felülést ( napi 300-at szoktam) Mi tévő legyek? Eddig azt vettem észre, hogy csak akkor tudom a súlyomat tartani, ha egyszer eszek délben és akkor is kb halkonzervet.
2011. nov. 2. 18:08
 1/1 anonim válasza:
Ez ellentmondás. Nem hízhatsz egy nap két kilót, ha nem is eszel annyit. Max ha esetleg sokat ittál és nem voltál wc-n. Ne feledd, egy nap sokat változhat a testsúlyod, ha megiszol egy liter folyadékot az plusz egy kiló! Nem érdemes naponta mérned magad, mert ilyen ellentmondásra jutsz. Sportolj rendszeresen, étkezz minél egészségesebben, és el fog tűnni a felesleg elhiheted! :) Fontos: egyél annyit, amennyire szükséged van, napi egy halkonzerv nem elég! Ne nasizz és este ne egyél, de napközben muszáj.
2011. nov. 3. 00:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!