Hogyan hízzak? Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Nagyon nagyon sovány vagyok (nem anorexiás), és egyre csak fogyok. Sajnos van hogy nagyon kívánok minden kaját, de van hogy úgy érzem, egyszerűen nincs étvágyam, nem akarok enni. Most majdnem 2 hétig beteg voltam, fogytam vagy 2 kilót... :/ Az osztálytársaim csontikának hívnak és otthoniak pedig folyton síránkoznak hogy milyen betegesen vékony vagyok... Nagyon szeretnék hízni!2013. okt. 22. 16:55
1/5 anonim 

válasza:

szedjél vitamint, én pl az e vitamintól hiztam
2/5 anonim 

válasza:

Nem tudom, de én szívesen lennék a helyedben...
3/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! ;) Kedves második, hidd el, nem jó ha átüt minden borda! Az én soványságom már a "csúnya" kategória. :) A kerek nők a szépek! :DD
2013. okt. 22. 20:44
4/5 anonim válasza:
Zsír vagy izom? Mennyi? Mennyi idő alatt?
Ha ezekre megvan a válasz tudok tippet adni:)
5/5 A kérdező kommentje:
Mind a kettőből kéne rám egy kicsi... lehet több is :DD
2013. okt. 25. 18:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!