Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Hogyan hízzak? (lent)

Hogyan hízzak? (lent)

Figyelt kérdés

korom:15

nemem:lány

magasság: kb 154 centi

kiló: nem tudom,olyan 40 körül( elromlott a mérőnk)

hogyan tudnék hízni,mert nagyon akarok és kéne is? nem zsírt akarok magamon. előre is köszönöm

2013. okt. 12. 19:06
 1/4 anonim válasza:
egyél sokat, mozogj keveset:D egyénként vannak emberek akik nem tudnak hízni, vagyis van egy ismerősöm, aki nagyon vékony, nem sportol semmit és rengeteget eszik mégsem hízik soha...amúgy nem lehetsz 40 kiló az baromi kevés ha mégis annyi vagy szerintem orvoshoz kéne menned mert az nagyon-nagyon kevés!! amúgy ha hízni akarsz ahhoz zsír kell nem?:D és te azt írtad, hogy nem zsírt akarsz magadon..akkor meg mit akarsz mi legyen rajtad? izom? akkor meg gyúrjad ki magad
2013. okt. 12. 19:21
 2/4 A kérdező kommentje:
úgy értettem,nem hájt akarok magamon látni
2013. okt. 12. 19:50
 3/4 anonim ***** válasza:

Én is szeretnék hízni már régóta, de még mindig nem sikerült. Nemrég ajánlották a Nutridrinket, ami egy úgynevezett tápszer, beteg, legyengült embereknek ajánlják, és hízás céljára is lehet fogyasztani. Egy kiszerelés 2 dl, és 300 kalóriát tartalmaz. Sok tápanyag található benne.

Én ezt ki fogom próbálni, táplálék kiegészítőként, napi 2-3-at szeretnék belőle inni, és természetesen mellette próbálok normálisan enni.

2013. okt. 13. 10:30
 4/4 anonim ***** válasza:
Egyél napi 5ször (tízórait, uzsonnát is), étkezz minél változatosabban. Emellett sportolj, akkor izmos leszel és nem hájas :-)
2013. okt. 13. 20:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!