Hogyan hízzak egy kicsit és hogyan növeljem az étvágyam?
Mindig is vékony voltam, jelenleg is 48 kg vagyok 168-170 cm-hez, 6 év alatt híztam 2 kg-ot.
Különösebben eddig nem zavart, de mostanában egyre kevesebbet eszek, pedig eddig nagyon jó étvágyam volt, és bármit ehettem büntetlenül. Most viszont itt szenvedek egy tányér makarónival és még csak a felét sem bírtam megenni egyszerre.
Elkezdtek rajtam lötyögni a már amúgy is kis méretű nadrágjaim. Nem lógnak rajtam, de húzogatnom kell, holott eddig feszültek rajtam és meg sem mozdultak.
Nem tudom, hogy mit tehetnék :( Kicsit kétségbe is vagyok esve, mert félek, hogy rossz vége lesz, ha ilyen keveset eszek. Nem akarok én sokat felszedni, csak annyit, hogy újra pont jók legyenek rám a nadrágok, illetve vissza akarom kapni az étvágyam.
Napi fél-1 órákat is edzek.
Leírom, hogy ma pl mit ettem:
1 db zsömle 1 joghurttal, amibe tettem lenmagot és zabpelyhet, 1 db csokis süti, 1 füge és 1 tányér makaróninak a felénél tartok eddig.
Tudnátok nekem valamit tanácsolni?
Szia:)
hizozunk együt?
Enis hízni akarok..
Ezt kcal-többlettel lehet elérni!
Pl. Menj a frigohoz:ott 1szelet sonka..hmm..zsemlével és joghurttal úhy megenném vagy azt a tortat csokistejjel stb. ;)
Köszönöm a válaszokat!
#1. Az edzéseket most kezdtem újra, mert kb 3 hétig abba hagytam, ugyan is a suli kezdetével minden nap annyira fáradt voltam és vagyok is, hogy nem tudtam rávenni magam. Szóval most újra kezdtem, aztán remélem, hogy tudom is tartani magam a tervhez.
Juttatok be vitamint a szervezetembe, tablettából is és gyümölcs, zöldség + rostokból is, de a Béres csepp az jó ötlet, mert vashiányos vagyok.
#2.
Benne vagyok :D
De ha én oda megyek a hűtőhöz és kinyitom, akkor ott állok fél óráig, és látom, hogy semmi, de tényleg semmi nincs, ami jól esne. Hiába, hogy van kaja, de ha pl már 3. nap is azt kell ennem, akkor inkább nem eszek, mert nem bírom lenyomni a torkomon :S
De most vetettem jó kis szalámit, meg 1-2 olyan dolgot, amit szeretek, szóval hátha jobb étvágyam lesz :D Már csak jó kis szalonna kéne, almával meg tormával, imádom :D 2 éve az volt a szokásom, hogy minden este ezt ettem. Minimálisan híztam is tőle, lehet, hogy most is ezt kellene :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!