Ez igy normalis? Felgyorsult az anyagcsere?
Probalok egeszsegesen taplalkozni, tisztito kurakat vegezni es a sulyomra oda figyelni.
Kb. Egy eve kezdtem el aloe vera tablettat szedni minden este, ami engedelyezve van mindennapi szedesre. Nemsokara a szekletemben valami zseles szeru dolog van... Nem tudom pontosan, hogy ez jo e, a tabletta a salakot, merget es olyan dolgokat hajt ki amit a gyomor nem tud.
Nemreg meg neki kezdtem cseresznye level teat inni, ami ugyamcsak szekletet csinal mint a tabletta.
Mindenki megjegyzi, hogy lefogytam de jol nezek ki. Amugy van izom tomegem.
Nem tudom jo e ez igy meg az, hogy napjaba negyszer is lehet szekletem, minden etkezes utan.
A tea:
Zold teat es cseresznyelapi teat teszek kancsoba hideg vizbe aztatni ejjelre, kb. Ket napig iszok ket litret ( osszesen 4 teazacskot hasznalok). Neha szunetet tartok mert megunom inni, de azalatt a par nap alatt is eves utan szekletem van. Neha teszek citromot is a teaba.
Az aloe vera tablettat bio boltban veszem, natur termek es tenyleg van hatasa. Aloe vera colon cleanser a neve.
Ezek mellett mozgok boven, normalisan eszek, es igazabol barmi johet, de tisztelem a szervezetem es nem tomom agyon magam. Feher lisztes etelt vagy gyorskajat nem fogyasztok mert nem szeretem annyira.
Ezek melle napi min. 2 liter vizet megiszok, nagyon szeretem a folyadekot.
A 4. Valaszolo is jo tea leveleket hasznal. En csalan teat is szoktam, vertisztitasra meg jo a fahej, mindig hintek belole a kasamra de az a menstruaciot is bovebbe teszi.
A cekla is nagyon jo vergyujto es vese tisztito amit meg fogyasztok.
De meg mindig nem ertem mi ez a zseles dolog a szekletemben. 25 eves vagyok.
Hizni se hizok mar, ha felszedek par kg.ot azt azonnal leis adom.
ma 10:11
Én szedtem egyszer valami tablettát amitől ilyen lett. Amikor abbahagytam utána megszűnt ez. Az biztos, hogy nem aloe vera volt. Azt inni szoktam és nem lesz ilyen.
Nem nyalkas, hanem valami atlatszo nyulo anyag, igaz nem olyan sok es nem minden egyes alkalommal.
Aranyerem nincs, gyermekkorom ota jo szekletem volt, 2 perc alatt mindig megvagyok a wc.zessel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!