Étkezési zavaraim lettek mit tegyek?
Nyáron kezdődött az egész. Jelenleg 8.-os vagyok.
Kint voltunk az udvaron akkor 44 kg voltam. És a testvérem azt mondta hogy dagadt vagyok. onnantól ha belenéztem a tükörbe dagadtnak látttam magam. Utána fogytam 5 kg-t. Jelenleg híztam 1-2 kg-t de családi problémák miatt megint visszafogytam jelenleg tartom a 40 kg-t de az ennivalót nemkérem... segitsetek fontos???
NEKED SEGITENI????
az ilyen dolgok a fejben dőlnek el.
ha Te kerek perec bedumálod magadnak, hogy dagadt vagy, mert az okos tesó azt mondta, akkor nincs mit tenni.
mellesleg magasságod?
Az ilyen nem evésekből viszont rohadt nagy gond tud lenni, ugyhogy jobban teszed, ha megembereled magad, mert járhatod a pszichiátriát, meg a króhzat kedvedre egy idő után.
És ez nem vicc!!!!!!!
Agy kolleganőm lánya 16 éves, és az egész jhormonrendszere megborult a nem evéstől. mondjuk időnként rájön a zabálás, aztán kirókázza rögtön az összeset.
rakás pénzt költöttek már pszichológusra, a család idegbajt kapott, de a leány olyan mint a gereble
és SZARUL VAN. 300 órát hiányzott tavaly a suliból, idén is kinéz neki az önkéntes szabadság. Lehet, hogy mindezt a kórházi ágyban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!