Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Étkezési zavaraim lettek mit...

Étkezési zavaraim lettek mit tegyek?

Figyelt kérdés

Nyáron kezdődött az egész. Jelenleg 8.-os vagyok.

Kint voltunk az udvaron akkor 44 kg voltam. És a testvérem azt mondta hogy dagadt vagyok. onnantól ha belenéztem a tükörbe dagadtnak látttam magam. Utána fogytam 5 kg-t. Jelenleg híztam 1-2 kg-t de családi problémák miatt megint visszafogytam jelenleg tartom a 40 kg-t de az ennivalót nemkérem... segitsetek fontos???

#étkezésizvar
2013. okt. 16. 18:15
 1/2 gömbicica ***** válasza:

NEKED SEGITENI????

az ilyen dolgok a fejben dőlnek el.

ha Te kerek perec bedumálod magadnak, hogy dagadt vagy, mert az okos tesó azt mondta, akkor nincs mit tenni.

mellesleg magasságod?

Az ilyen nem evésekből viszont rohadt nagy gond tud lenni, ugyhogy jobban teszed, ha megembereled magad, mert járhatod a pszichiátriát, meg a króhzat kedvedre egy idő után.

És ez nem vicc!!!!!!!

Agy kolleganőm lánya 16 éves, és az egész jhormonrendszere megborult a nem evéstől. mondjuk időnként rájön a zabálás, aztán kirókázza rögtön az összeset.

rakás pénzt költöttek már pszichológusra, a család idegbajt kapott, de a leány olyan mint a gereble

és SZARUL VAN. 300 órát hiányzott tavaly a suliból, idén is kinéz neki az önkéntes szabadság. Lehet, hogy mindezt a kórházi ágyban.

2013. okt. 16. 18:26
 2/2 A kérdező kommentje:
163 csm körül vagyok mostanában már többet eszek csak mindig büntudatom van utána hogy mennyit etem :C
2013. okt. 31. 14:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!