Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Étkezési zavaraim lennének?...

Étkezési zavaraim lennének? Mit tehetnék? :/

Figyelt kérdés

Sose voltam megelégedve magammal, mindig is undorodtam a testemtől...szerintem kis dagi disznócska vagyok.

Már volt egy komoly kapcsolatom, de amikor vége lett az volt bennem h ha lefogyok akkor valaki másnak biztosan kelleni fogok...ekkor volt az h lefogytam 51kg-ra amúgy 170cm vagyok és 16éves lány...de akkor sem tetszettem magam, de egyik rokonom mondta hogy ha tovább fogyok felhívja a fiút(akivel együtt voltam)és aztmondja majd neki h miatta fogyózok és h teljesen bele vagyok zugva... aki ezt mondta rokonom ő kamasz korában volt anorexias szal tudom h csak segíteni akart nekem... és akkor elkezdtem esténként zabálni mert akkor voltam éhes most 53.9 kg vagyok..de most hashajtózom. így könnyebb enni mármint nincs nagyon az bennem h ha most ezt megeszem akkor mekkora dagadt disznócska leszek mer utána másnap kifog jönni belőlem, de így is rossz nagyon h ha belenézek a tükörbe... utálom a testemet...régebben is volt időszakom h hashajtóztam de lebuktam és szüleim elküldtek pszhiológushoz.hát nekem nem sokat segített...sportolni sportolok illetve heti kétszer megyek kondizni meg néha futok is. Állandóan a kajákon gondolkodom h ez-az milyen finom ésh de rossz h én nem ehetek belőle, meg a kalóriákat számolom egyfolytában. Meg persze az örök barátom a tükör.

De én szeretnék egyszer rendesen enni, úgy értem h egy rendeset enni, hogy ne legyen bennem az h úristen ettől milyen dagi leszek és h ezt nem szabad, nem tudom mit tegyek.Fu remélem érthetően magyaráztam ha nem akkor elnézést és csak kérdezzetek, válaszolok. köszönöm előre is.

2009. júl. 30. 12:43
 1/1 anonim ***** válasza:
Neked alapvetően pszichológiai problémáid vannak, a leírás alapján a szellemi érettséged messze elmarad egy normális 16 évesétől.
2009. júl. 31. 08:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!