A BMI szerint kórosan sovány vagyok. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Sokszor fáradt vagyok ok nélkül.Ingerlékeny stb... A BMI szerint kórosan sovány vagyok,de eszek rendesen. 15/L 160cm 37,2 kg. :$ Szerintetek? Az orvosom annyit mondott h örüljek h nem vagyok kövér...2013. okt. 16. 16:49
1/4 anonim válasza:
Normálisan eszel?
Próbálj meg többet enni egészséges kajákból. Sportolj, erősödj, és ne foglalkozz a súlyoddal.
Egy vérvételre azért nem árt elmenni, hogy tényleg minden rendben van-e.
2/4 anonim válasza:
Ez valóban kórosan sovány vagy. Lehet azért vagy fáradt, mert vitaminhiányod van. Menjetek el másik orvoshoz.
3/4 A kérdező kommentje:
Rendesen eszek,próbálok egészségesen,sportolok.Vérvételre,ultrahangra minden évben megyek,mert kiskoromtól kezdve küszködök evvel.Még sosem találtak semmit.2 orvosnál is voltam.
2013. okt. 16. 16:58
4/4 anonim válasza:
ugyan, ez hülyeség! A BMI szerint egy testépítő meg kórosan el van hízva mikor alig van rajta zsír! Az tök mindegy hogy hány kiló vagy, az a nem mindegy hogy az zsír vagy izom-e!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!