Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Hogy lehetek kórosan sovány?

Hogy lehetek kórosan sovány?

Figyelt kérdés

Alapjaban veve nem vagyok kover, de nagyon szeretnek lefogyni, ugx , hogy latszodjanak a bordain es a geincem, valamint a labaim kozott legyen res. viszont nem szeretnem, hogy ehsegerzetem legyen. Hetente 3x jarok kungfura, de nem kulosobben fogyok tole, csak onvedelmi szempontbol tokeletes. Elore is koszonom a valszokat, es legyszives kort irjatok! :)

19/l

2013. okt. 16. 11:11
 1/4 anonim ***** válasza:
Vegyél vissza a szénhidrátból és akkor fogyni fogsz. Éhség ellen kiváló a répa, káposzta nyersen, illetve a zabkorpa, eltelítik a gyomrot és nehéz őket emészteni.
2013. okt. 16. 11:14
 2/4 anonim ***** válasza:
16%
ha látszik a abordád és a gerinced az nem normális és csúnya. Ez az igényed beteges. Hogy elgyen rés a combjaid között megintcsak csúnya és ez alkati kérdés. ha olyan formájú egy comb akkor normál egészséges testalkat ellett is olyan egy lánynak, ha nem olyan akkor nem tudsz érte sokat tenni hogy oylan legyen hacsak nem anorexisás leszel. Amihez szeritnem jó uton haladsz. Nem ártana szakember segitségét kérni még időben, mert minél elöbb elkezd kezelni annál könyebb a gyógyulás. Az elképzeléseid nem egészségesek. Ebbe sajnos könnyen bele is lehet halni, késöbb nem lehet majd gyereked, a pasiknak egyáltalán nem tetszik az ilyen csontos alkat stb....
2013. okt. 16. 11:18
 3/4 anonim ***** válasza:
Szóval, kórosan sovány akarsz lenni (tehát beteg), de nem akarsz éhes lenni. Ezt hogy gondoltad? Aki kórosan sovány az szinte alig eszik valamit, tehát éhes, csak nem eszik. Energiája 0. Mikor én kórosan sovány voltam, akkor állandóan olyan éhes voltam, hogy majd megőrültem, de nem mertem enni, nehogy meghízzak, ehelyett csak vizet ittam. Folyton elájultam, stb. Sportolj és egyél egészségesen, miért kell hülyeségekhez folyamodni? 22L
2013. okt. 16. 11:21
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Én voltam anorexiás. Nekem 5 nap után eltűnt az éhségem, de még akkor is szédültem, zsibbadt mindenem, tiszta fehér vagy lila voltam, széttörtek a fogaim, körmöm, hajam hullott, elmarad a menzrsz és már 4!! éve sem jön meg, a bőröm teljesen szétszáradt, szétrepedt, nyúlott lett, a szivem állandóan szúrt, vérnyomások alacsony volt, folyton fáradt és erőtlen voltam, sok volt a gyomorsavan, többször vért köptem fel, székrekedésem volt-heti 1 alkalom, fájt a vesém-mert alig ittam-mert hízlal, csak kávét ittam-napi 10-15öt, így sose tudtam aludni, ja és lelkileg padlón voltam, nem tudtam röhögni, teljesen beszűkültem, semmi sem érdekelt csak a kalória. Ezt akarod? Mert el kell, hogy mondjam, hogy életem legrosszabb évei voltak, és mindig benned marad, most lehet, hogy azt hiszed, hogy áhh velem nem ez lesz, fogyok 5 kilót és abbahagyom, de hidd el nem fogod megtenni. Szar életed lesz, és nem fogsz tudni kijönni belőle.20/l
2013. okt. 17. 19:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!