Mikor lesz baj, abból hogy az ember alig eszik főt ételt?
Mert alig eszünk nem tudok főzni ,mit ,meg miből havi 30.000ft marad 4 személyre ebből kaja, tisztítószerek, mosakodószerek ,stb kell megvennem természetesen a gyerekeknek mindent megadok de magamnak már azinte ,alig eszem hús felejtős, inkább vajaskenyér talán néha paprika ,aztán ennyi senki a családban nem tud,segíteni nekem rengeteg tartozásom van ,személyi kölcsön ,hitelkártya amit hónapok óta nem tudok fizetni!! Már ott tartok hogy Dunának megyek a gyerekekkel együtt aztán vége mindennek ,de mi van akkor ha nem sikerül ,!!
Nagyon el vagyok keseredve!!

szerintem, tanuljatok meg számolni kicsit...mosószer kell a kifőzéshez is meg némi ecet + edény + amiben áztatod + nem ingyen forralod fel a vizet sem...simán megvan a havi 8 ezer, csak több a meló + min 3-5 pelust kell venni havonta, mert szétmennek...arról nem is beszélve, hogy többször kell cserélni ami több popsikrém stb.
amúgy kíváncsi lennék, hogy ha ennyire ajánlgatjátok a textilpelenkát azok használták-e már napi szinten csecsemőn, ugye, hogy nem?

Én nem azt mondtam hogy azt használja hanem annyira fel sokallod az árát hogy nem igaz.
Ezeket amiket leírtál egy rendes háztartásban alapból megvannak.S nem ezektől szegényednek el hidd el.
Itt azon van a szó hogy miből mennyit használnak.Mire költi a pénzt?
Azt meg nekem senki se mondja hogy 4 ember jól lakik 30.000 ft-ból 1 hónapra. Mert az lehetetlen,vagy ha lehetséges is előbb utóbb beleőrülsz..

"Én nem azt mondtam hogy azt használja hanem annyira fel sokallod az árát hogy nem igaz.
Ezeket amiket leírtál egy rendes háztartásban alapból megvannak." igen, van mosószer, amit másra használ...baromi nagy fazék pelenkafőzésre, nem hiszem, hogy alaptartozék a háztartásban, mivel az 5 literes leveses fazékba 2 pelenka fér bele...megvannak a háztartásban, de a fogyasztásod növekedni fog tőle...számolj egy kicsit, mennyi energia vizet melegíteni (kis fizikaóra ;) )
Köszönöm a hasznos válaszokat ,igyekszem ezekből csipegetni ,és ötleteket szedni
!!

Dió, mogyoró, alma, csirkebogyó fa vagy bokor most nagyon sok helyen van, akár temetőkbe is.
Nem szégyen elmenni és felszedni.
Mogyorókrém gyermekeknek, nasinak neked.tápláló és egészséges is, mogyokrémes palacsinta/gofri, müzlibe stb
csipkebogyó-lekvár, teának
alma-megenni, almás pite, almakrémleves piritott mogyoróval, almakompót főtt krumplival, almamártás főtt hússal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!