Melyik a nagyobb narancsbőrforrás? Édesség, vagy kenyér?
Figyelt kérdés
2013. okt. 12. 13:36
1/3 anonim válasza:
szerintem mind2. én már pár hónapja nem eszem kenyérféléket,tésztát,pékárut...és sokkal jobban néz ki a combom. bár csokit még szotam enni hétvégenként, arról nem tudok lemondani, pedig akkor biztos mégjobban nézne ki a lábam.
2/3 anonim válasza:
Mindkettőnél ugyan az az ok, ami narancsbőrt okoz: a szénhidrát / plusz még néhány adalék anyag/
3/3 Szintiszoli123 válasza:
Egyik sem. Többletkalória (amit már nem mozogsz le) + magas inzulinszint (ehhez meg sok CH kell) = háj
A paleo azt mondja, ha nincs magas inzulinszint (vagyis alacsony a CH bevitel), hiába van többletkalória, nem nagyon van zsírosodás. Ezzel kapcs. nincs személyes tapasztalatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!