Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Hogyan tudnék hízni?

Hogyan tudnék hízni?

Figyelt kérdés
15 éves lány vagyok. Nagyon sovány. 162 cm, 42 kg. próbáltam hízni, megettem mindent amit elém raktak és jelentős mennyiségű csokit, édességet, üdítőt. Az lett a vége hogy 1 hete rosszul lettem, azt mondták az epém miatt. Most "normálisan" eszek, csk amennyi tényleg jól esik, mert félek hogy beteg leszek megnt. A közérzetem jó de nem érzem jól magam a bőrömben. Pl a könyököm és a vállam nagyon csontos, az a legrosszabb.....mit tehetnék?
2013. okt. 7. 21:26
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha még nem próbáltad, elkezdhetnél valamilyen sportot, például a futást vagy úszást. Utána biztosan jobb étvágyad lesz, és ösztönösen jobban fogsz enni (ételeket, nem csokit persze). Előnye, hogy egészségesebb formában hízol tőle.
2013. okt. 9. 09:33
 2/6 anonim válasza:
Volumass 35 (tömegnövelő)+sport. Skytech boltban vegyél.
2013. okt. 9. 10:32
 3/6 kikicsoda válasza:
Szólj a szüleidnek, hogy a pajzsmirigyed vizsgáltassák meg. Va alul és túlműködés is.
2013. okt. 10. 16:06
 4/6 kikicsoda válasza:
Ennyi idősen semmiképp ne szedj semmit, amíg ki nem vizsgálnak. Még cukorra is megnézhetnek. De majd a doki tudja, csak indulj el!!
2013. okt. 10. 16:08
 5/6 A kérdező kommentje:
semmi baj a cukrommal, pajzsmirigyemmel. hasi ultrahang is volt már, minden rendeben van....
2013. okt. 10. 16:46
 6/6 kikicsoda válasza:

Figyelj, még egy dolog jutott eszembe:gyomortükrözés. Ugyanis én pont így voltam mint te, és az mutatott ki v. helicobactert. 2 gyógyszert szedtem 1 hétig és futottak rám a kilók.

De az is lehet, hogy neked a serdülőkor okozza. Ha a gyomortükrüzésre kerülne sor, ne félj, ha normálisan betartod amit mondanak,(eőtte este 11 után nem eszel nem iszol stb) semmi az egész .Nekem azt mondták, ez fiatal korom óta ott lehetett, de csak most okozott problémát. Én már 44 kiló voltam, a 165 centim hez. Képzelheted, hogy nézem ki! Érdekelne, mire jutottatok. De tényleg ne szedj semmit doki nélkül!Üdv. Éva

2013. okt. 11. 09:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!