Rettenetes hanyinger es sav ellen milyen gyogyszer hasznal?
Figyelt kérdés
Egesz ejjel nem aludtam annyira rosszul voltam a hanyinger valoszinuleg a savtol van, de en mar nem birom .2013. okt. 3. 07:20
11/13 anonim válasza:
Valószínű valami fertőzést szedhettél össze inkább, ilyenkor tipikus ez az érzés. Lehet hogy lázas is vagy.
12/13 A kérdező kommentje:
hat en nem tudom de mar ketszer is hanytam.. igaz megis vagyok hulve de rettenetes ez az erzes hogy aludni nem birok tole pedig annyira faradt vagyok, enni sem mert ugysem marad meg bennem
2013. okt. 3. 10:07
13/13 anonim válasza:
Pár szem háztartási kekszet egyél meg, az kicsit közöombösíti a savat. Biztos elkaptad a hányós vírust, pár napig diétázz és igyál sok folyadékot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!