Pattanások ellen hatékony méregtelenítő kúrát ismer valaki?
Figyelt kérdés
méregtelenítés, pattanás, kúra2013. aug. 4. 18:54
1/9 anonim válasza:
azt nem, de elmulasztásra aloe vera friss nedve.
2/9 A kérdező kommentje:
Leszedem a levelét, bekenem a bőröm, ennyi?
2013. aug. 4. 19:01
3/9 anonim válasza:
igen. rajta hagyod. mondjuk én nem probáltam reggel, nem tudom beissza e én este kenegetem vele magam általában. de bármire jo. sebre, égésre nagyon !!!megszünik a fájdalom pár perc után.
kiütésre, pattanásra,fülgyulladásnál a fülbe öntve.én nem is használok semmilyen kencét semmire. mindenre jó.A kutyám ekcémáját is ezzel kezelem:)
4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm, megpróbálom mindenképp!
2013. aug. 4. 19:15
5/9 Szintiszoli123 válasza:
Ha más nem segít, orvosi ellenőrzés mellett kezdhetsz egy Roacutan kúrát. A háziorvosod elmondja, milyen "kockázatokkal" jár. Az én arcomat anno az tette rendbe.
6/9 A kérdező kommentje:
Normális hogy viszket a bőröm rákenés után?
2013. aug. 8. 20:25
7/9 anonim válasza:
nem tudom.
mondnaám hogy igen mert ott dolgozik a cucc meg összehuzza a bört stb ,de nem szoktam figyelni egy nem tudom megmondani. attol is viszkethet hogy rászárad ilyesmi... probáld ki hogy rajta hagyod egy pár percig és lemosod.
nem biztos hogy mindenkinek bejön, kárt tuti nem tesz.bár biztos van aki allergiiás rá..ki kell tapasztalni.ha nagyon nem jön be akkor hagyd, keress más modszert.
8/9 A kérdező kommentje:
Elviselhető volt a viszketés, és valamivel szebbnek tűnik az arcom, így folytatom a kísérletezést.
2013. aug. 9. 18:05
9/9 anonim válasza:
akkor jo, ha szebb töle akkor csak jó lehet:)) örülök:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!