Barátnőm már nem normális, nagyon féltem, teljesen oda van már?
Hiába mondom neki, hogy ez már nem normális, hajthatattlan.
170cm magas kb és sztem olyan 50kg lehet, de már nem néz ki egészségesnek, beesett, sápadt arc, már látni a menésén, hogy olyan szabályozatlan, szóval akinek a teste nem kap meg minden vitamint meg tápanyagot
már téli kabátba jár annyira fázik, nem tud figyelni sokáig stb
Igen itt a gond az hogy hiányoznak belőle a tápanyagok, a zsír, a szénhidrát, főleg húsokat, kéne most ennie. Nekem is a volt barátnőm ment egyszer portfólióra mert minden vágya a modellkedés lett volna és ott nem tudom de valamelyik idióta beszólt neki és akkor ő is elkezdte ezt a fogyókúrát. Reggelire egy kis joghurtot evett azzal nem is volt gond mert tett mellé búzakorpát is. Meg utána megevett egy szelet barna kenyeret a suliba azt is valami paprikával és ennyi. Délután meg ő is csak zöldséget evett és ennyi volt az egész.
Ő zöld teát ivott és attól volt hasmenése, de sajnos mindig még akkor is amikor nem ivott. Legtöbbször hétköznap is nála aludtam, főleg amikor pihenő napom volt így minden nap én vittem be suliba mert én ott laktam ahol az iskolája van és akkor hazamentem és mindig reggel amikor felkelt rohant wc-re és lehetett hallani hogy hasmenése van stb...
Tehát hasonlóan volt mint a te barátnőd. És az ő barátnői kerestek fel hogy sokkal rosszabb a helyzet mert többször össze esett suliba meg sápadt volt semmi ereje nem volt már. A vércukra is teljesen lent volt 3-4 között ingadozott, vérnyomása is sokszor a padlóra esett, egyszer volt hogy a mentőt is rá kellett már hívni.
Szóval figyelj oda rá beszéld rá hogy ez neki nem jó. A barátnőmnek nagyon jó alakja volt nem volt csontsovány hanem pont a tökéletes lapos has, formás alakja volt még ha lett volna rajta felesleg akkor is nagyon jól nézett volna ki ez is igaz, de nem nem bírtam rábeszélni hogy álljon le vele. Ő magasabb volt nálam 178 cm körül volt akkor és 45-48 kiló már a menzesze sem jött meg neki mivel a szervezete annyira szegényes volt hogy már így jelezte hogy egy gyereket sem tudna kihordani. A vége az lett hogy kórházba került, és hiába szoktatták rá a normális kajákra olyan szinten hazavágta a gyomrát meg az emésztését hogy a vízen kívül szinte mindent kihányt a végén. Nagyon nagyon sok időbe tellett mire annyira rendbe jött hogy a normális nagyon sovány húsokat képes legyen megemészteni rendesen. Azóta már szakítottunk teljesen más okból mert engem hibáztatott mindenért közben én akartam segíteni rajta és én beszéltem rá hogy mutassa meg magát egy orvosnak mert nem tudtam már mit csinálni és féltettem őt. Szóval erre figyelj oda tényleg, szóval valahogy beszéld rá hogy ne így akarjon fogyózni hanem menjen el inkább sportolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!