Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Bulimiás vagyok már kb két...

Bulimiás vagyok már kb két éve, az utóbbi héten már véreset hánytam. Azóta és előtte is napközben fájdalmat érzek (tem) a nyelőcsövemben. Ez nagy baj? Mitől lehet?

Figyelt kérdés
Tudom,hogy abba kéne ezt hagynom,igyekszem.Nem vagyok kórosan sovány,még csak vékony sem.Csak evéssel oldom a stresszt,hányással meg a sok evés következményeit.
2009. nov. 7. 19:10
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

vicces, hogy itt szidja mindenki, miközben senki se tudja, hogy mit érez.egy egészséges embernek elég nehéz felgonia, hogy BETEG. mivel ez lelki betegség nem feltétlenül tehet róls, hogy bulímiás v anorexiás lett.valószinűleg sokan tudják hogy milyen érzés mindennap a wc felett görnyedni az ujjaddal a szádban és csak arra vágyni hogy kiürüljön belőled a kaja. egy drogosnak is elmondhatod 100* hogy rossz amit csinál és meg is halhat tőle, de nem fogja fel, és segitség nélkül nem tud leszokni. a bulimiásoknál/anorexiásoknál is így van.nem lehet a hányást az egyik pillanatról a másikra egyedül abbahagyni, és nem lehet egyik napról a másikra normális meber módjára enni, mikor eddig 100-200kcal-on éltek.

csak egy kicsit gondoljatok bele, hogy neki is szar, és nem kell még 1* belerúgni..-.-"

2009. nov. 7. 21:56
 12/21 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem te nem fogod fel a komolyságát a vért hányásnak...csoda hogy még élsz.
2009. nov. 8. 01:33
 13/21 A kérdező kommentje:
ez nem erről szól.a dohányos sem fogja fel hogy mérget tüdőzik le?szerintem nagyon is tudja...
2009. nov. 8. 15:07
 14/21 anonim válasza:
100%

Szia!

Én is ebben a betegségben vagyok, egy évet voltam anorexiás, most bulimia. Én az orvost ajánlom, egy nagyon jó pszichiátert például. De gyógyszereket ne adjon. Beszélgessen. Szüleiddel való problémából is fakadhat, nekem pl. azért van bulimia.

Borzasztó érzés. Fordulj te is segítségért. Esetleg egy legjobb baráttal próbáld meg, ha nem zárkóztál még el teljesen mindenkitől.. Nem szabad addig elfajulnia, hogy ne menj társságba. <3

vigyázz magadra. "recovery is possible"

2009. nov. 18. 16:16
 15/21 A kérdező kommentje:
köszi :) neked is sok sikert...nem ennyire nem rossz a dolog,csak az egészségem kezd rámenni...én aki amugy egészségeskaja mániákus vagyok
2009. nov. 18. 20:30
 16/21 anonim ***** válasza:

"ez nem erről szól.a dohányos sem fogja fel hogy mérget tüdőzik le?szerintem nagyon is tudja..."

Te még mindig élsz? Van egy kis különbség aközött, hogy tudja hogy mérget tüdőzik le, VAGY MÁR FIZIKAILAG IS TÖNKRE VANNAK MENVE A SZERVEI, ÚGY MINT NEKED, HOGY VÉRZIK, neked tényleg ennyi eszed van???

2009. nov. 20. 00:15
 17/21 A kérdező kommentje:
a dohányosnak is fizikailag hal el a tüdeje, meg az összes többi szerve a bőre, a sejtjei...ugyan az, de nembaj...lehet itélkezni, te biztos szent vagy
2009. nov. 20. 12:18
 18/21 anonim válasza:
szia, most olvastam a kérdésed és gondoltam megkérdezem azóta hogy haladsz? én is mulimiás vagyok és egyszer majdnem korházba kerülte, mert annyira lefogytam. ez nem játék, azóta családterápiára járok és segít. neked is ajánlok vm hasonlót. pszichológus, pszichiáter. tényleg érdekel, hogy haladsz!!!
2010. márc. 26. 22:33
 19/21 A kérdező kommentje:
szia!nem kerestem fel szakembert ahogy itt többen javasolták, elmondtam a páromnak aki segít,vigyáz rám.mostanra viszont felszedtem egy kicsit, 3-4 kilót, ezt le szeretném adni de mostmár a mozgást választom nem a hányást.legalábbis remélem elég erős vagyok hozzá
2010. márc. 27. 09:12
 20/21 anonim válasza:
Szia! Bár látom, hogy még 2009-ben írtad a kérdést, érdekelne, hogy most, 2013-ban hogy vagy? Remélem sikerült meggyógyulnod.. Ha még látod a friss kommenteket, örülnék, ha írnál! :)
2013. jan. 21. 19:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!