Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Bulimiás vagyok már kb két...

Bulimiás vagyok már kb két éve, az utóbbi héten már véreset hánytam. Azóta és előtte is napközben fájdalmat érzek (tem) a nyelőcsövemben. Ez nagy baj? Mitől lehet?

Figyelt kérdés
Tudom,hogy abba kéne ezt hagynom,igyekszem.Nem vagyok kórosan sovány,még csak vékony sem.Csak evéssel oldom a stresszt,hányással meg a sok evés következményeit.
2009. nov. 7. 19:10
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
Hát persze,hogy nem vagy sovány.Csak 2 éve mindent kihánysz és csodálkozol,hogy a nyelőcsöved beadta a kulcsot.Doki,de gyorsan.
2009. nov. 7. 19:13
 2/21 anonim ***** válasza:
61%
normális vagy?bulimiás vagy és még ilyen kérdést teszel fel?nyilván tropára ment a nyelőcsöved,elképesztő hogy még képes vagy megkérdezi mitől lehet a fájdalom.
2009. nov. 7. 19:14
 3/21 anonim ***** válasza:
86%
Bizony nagyon nagy baj, menj orvoshoz, mert immáron az életed is veszélyben lehet. A véres hányás nem egy megfázás szintű betegség.
2009. nov. 7. 19:14
 4/21 A kérdező kommentje:
ti biztos boldogan mennétek oda az orvoshoz hogy 2 éve bulimiások vagytok...inkább épitő jellegű válaszokat vártam volna.én is tudom hogy nem jó csak azt nem tudom mit csináljak vele.biztos hogy nem fogok gyógyszert szedni rá meg kemikáliákkal kezelgetni.
2009. nov. 7. 19:18
 5/21 anonim ***** válasza:
100%
hát igen elég nagy baj. én is haslonó betegségben szenvedek, szóval meg tudlak érteni. a szüleid nem gyanakszanak? am ez már nem játék, szóval én biztosan orvoshoz mennék, az más kérdés, hogy ha az orvos esetleg vmi gyógyszert ír fel, azt is kifogod hányni, szóval nem lesz semmi értelme. az orvos biztos elmondja a szüleidnek, hogy bulímiás vagy, ha eddig nem tudták, vagy, hogy vmi erre utaló jelet találtak,szóval inkább "avasd be" vmelyik bnődet, ő biztos megértőbbben kezeli majd a helyzetet, mint a szüleid.
2009. nov. 7. 19:27
 6/21 anonim ***** válasza:
80%
Ez az,ne menj dokihoz,ne szedjél be semmit,várd meg,míg szépen elfogysz,halálosan beteg leszel.Ez jó ötlet.Szerinted van valaki,aki azt mondaná,hogy csak így tovább?
2009. nov. 7. 19:30
 7/21 anonim ***** válasza:
100%
Lehet hülyén hangzik de próbálj meg kevesebbet enni, Fel kell dolgozni a problémát hogy miért eszel sokat,és mitől van a stressz.A fajdalom a nyelőcsövedben a sok hányastól van gyomorsav kimarhatta és előbb utóbb a fogadat is tönkre teszi.A bulimia is egy lelki betegség, valakivel meg kéne beszelned a belső konfliktusaidat, akiben megbízol nem kell egyből pszichológushoz rohanni esetleg egy jó barát is segíthet ha megért téged.A bánatokra nem jó vigasz az evészet ,utána azért leszel bánatos hogy teli tömted a hasad.
2009. nov. 7. 19:43
 8/21 anonim ***** válasza:
52%
te hülye vagy tudod te hogy mekkora eséllyel lesz/van már nyelőcsőrákod.Szétb*szta a gyomorsav a nyelőcsövedet és ha az így elhaló félben levő sejtek közül akár egy elkezdett osztódni akkor rákod van ennyire nem lehetsz hülye már elnézést
2009. nov. 7. 19:52
 9/21 anonim ***** válasza:
72%
vagy abbahagyod vagy belehalsz. csak szólok, de egy nyelőcsővérzés nem áll el, el lehet benne vérezni úgy, hogy fel sem tűnik. aztán hogy hogy hagyod abba(orvossal vagy anélkül, az a te dolgod). egy orvosis
2009. nov. 7. 20:32
 10/21 A kérdező kommentje:
köszönöm a hozzászólásokat,főleg azokét akik nem szidnak,szidni én is tudom magamat,ezért nem kell kérdést feltennem.a szüleim tudnak róla,azaz tudtak de nem nagyon érdekelte őket,azóta elköltöztem,biztosan azt gondolják abbahagytam,nincs szó erről...nem fogok elfogyni 166 cm 55 kiló nem egy veszélyes súly,tök normális.az már nagyobb baj hogy voltam már 75 meg 50 kiló is és az emiatt való félelem okozza ezt biztosan.
2009. nov. 7. 21:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!