Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mi bajom lehet?

Mi bajom lehet?

Figyelt kérdés
Körülbelül egy hónapja a köldököm környékén és az alhasam és a herém is fáj,a vizeletemben vért mutattak ki,kaptam gyulladás csökkentőket,antibiotikumot,a vizeletemben a vér megszünt,viszont a fájdalmak megmaradtak,a vérkép és széklet eredményem negatív.Legutóbb az orvos felvetette a cérnagiliszta lehetőségét.

2013. szept. 26. 18:55
 1/2 anonim válasza:
fúú ez gáz sztem pár nap múlva meghalsz..
2013. szept. 28. 16:55
 2/2 hör-mör ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Hogy mi bajod lehet, azt csak tippelni tudom.A cérnagiliszta nem tudom, hogy jön a képbe az orvos részéről?! Nagy valószínűséggel hólyaghurutod,ill.gyulladásod lehetett.A fájdalom megmaradása még pár napig "normális" lehet, de másfél-2 hét után illő volna elmúlni neki.Amit addig is megtehetsz,igyál sok folyadékot,3-3,5 litert minimum,/ettől többet lehet,kevesebbet nem!/,egyél fokhagymát/ 2-3 gerezdet összepréselve /,plussz mézet, /összekeverve lenyelni,mint a gyógyszert/ ,továbbá vegyél szódabikarbónás ülőfürdőt/ 5 evőkanál szódabikarbóna 2,5-3 liter vízbe feloldva.Egyenlőre ennyi.Jobbulást kívánok!

2013. szept. 28. 22:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!