Hogy lehet az, hogy női ismerősöm egyfolytában szénhidrátot és csokit eszik, és semmi súlyfeleslege?
Irigy vagy rá?
szerencséa alkat, nem hízékony.
Jogos, hogy azt hiszitek, hogy irigy vagyok.
De hál'istennek nem szeretnék olyan lenni, mint ő. És azért idegesít, mert én odafigyelek minden harapás ételre, mert én nem vagyok sajnos vékony. Állandóan kínlódok, mert állandóan csokit zabál előttem és a qva nyálam csorog.
Amúgy 30 fölött van.
Én meg szeretnék felszedni egy pár kilót, de mindegy mit csinálok nem megy. Én is zabálom a csokit, de nem ezért, hanem, mert finom. Szalonnát reggelizek meg hasonlók, de nem hízok.
Lehet az ismerősöd is szívesen lenne pár kilóval nehezebb és őt jobban idegesíti, hogy egy kiló sem megy fel rá, mint téged.
Amúgy az ismerősöd dohányzik? Stresszes az élete? Iszik (mármint szeszt)?
Utolsó előtti, te szerencsétlen, látszik, hogy a kérdést sem vagy képes felfogni ezért írsz ennyire primitív választ.
A kérdésem az volt, hogy hogy lehet az, hogy nem hízik. Nem pedig az, hogy mit csináljak, hogy ne lássam, én mit egyek...
A többieknek köszönöm a választ, akkor ennyi a titka, hogy szerencsés, ilyen alkat.
Utolósnak: nem dohányzik, nem piál...
Mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!