Mennyit isztok egy nap?
Figyelt kérdés
Baj, ha szinte csak csapvizet iszok és abból is naponta legalább 3 litert?2013. szept. 19. 13:02
1/6 anonim válasza:
Úgy tudom napi 2Liter lenne a minimum fogyasztás. Csapvíz tökéletes. Magyarországon (többnyire) jó a vezetékes ivóvíz.
Én spec jó ha fél litert iszom naponta tudom, hogy kevés de valahogy nem is kívánom :)
2/6 A kérdező kommentje:
Akkor nem lesz tőle vesekövem vagy egyéb betegségem tőle, ugye? :)
2013. szept. 19. 13:22
3/6 anonim válasza:
én is azt iszom. legjobb. ásványvízben általában több a baci. 3 liter is tök jó.
4/6 anonim válasza:
néha nyelj be egy calgont :D najó nem. kutya bajod se lesz. leg egészségesebb a VÍZ!
5/6 anonim válasza:
Az nem baj sőt jó, hogy 3 litert iszól egy nap!:)
Én próbálok minél többet inni, de sajnos nem mindig sikerűl elegendőt innom!
6/6 Mi közöd Tőle válasza:
3-5 liter között iszom. Attól függ, hogy mennyit dolgozom egy nap. Ha pl pihenek akkor közelebb a 3-hoz. Ha meleg van és dolgozom akkor közelebb az 5höz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!