Esti fogmosás után ha megszomjaztok, isztok még valamit? Mit célszerű ilyenkor?
Figyelt kérdés
Talán vizet, de az nem annyira tiszta, mint gondolnánk. Inkább ásványvizet: szénsavasat? vagy inkább szénsavmenteset? vagy egyebet? vagy soha semmiképpen semmit se?2012. febr. 24. 08:57
1/5 anonim válasza:
Én szénsavmentes ásványvizet szoktam, van hogy egy kis citromlevet is teszek bele. Ha jó, ha nem ez van. Nagyon szomjasan szerintem hülyeség lefeküdni aludni én pl felébredek, ha ki van száradva a szám.
2/5 anonim válasza:
Egyrészt ne fluoridos fogkrémmel moss fogat, mert az - amellett, hogy méreg - kiszárítja a szádat. Másrészt lefekvés előtt hasznos meginni 1-1 pohár vizet, az csökkenti a szívinfarktus esélyét pl., persze lehetőleg tiszta víz legyen, desztillált vagy reverz-ozmózisos eljárással tisztított (én ilyet iszom). :)
3/5 A kérdező kommentje:
köszönöm!
a perverz ominózus víz helyett a szénsavmentes ásványvíz is megteszi?
2012. febr. 24. 14:33
4/5 anonim válasza:
igen, egy nagy pohár csapvizet minden este.
5/5 anonim válasza:
"az ivóvízzel és az ásványvizekkel bevitt szervetlen ásványi anyagokat a szervezetünk nem tudja feldolgozni, így azok – a testen belül lerakódva – felesleges terhelést jelentenek, és többek között epekövet, vesekövet, fogkövet, érelmeszesedést és az ízületek rugalmatlanságát okozzák."
Bővebben: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!