Mi tegyek? Hanyingerem van, de mmegis ennek.
Figyelt kérdés
Nagyon hanyingerem van, de ehes is vagyok meg kivanom az etelt csak felek, hogy visszajonne. Ma meg csak kekszet ettem de attol is elkapott a hanyinger, de mellette jol is esett. Eleg fura. Mit tegyek? Idegesseg es szorongas valthat ki ilyer?2013. szept. 15. 11:48
1/3 anonim válasza:
Szerintem ez inkább valami fertőzés. Főtt fehér rizs jöhet még például szóba, vagy más összetett szénhidrátok (nem kelt (tehát nem kenyér, vagy max pirítva), nem túl rostos... stb.) Sajna nem garantálható, hogy nem hozza meg a hányingered, de ezek a legkönnyebben emészthető dolgok.
2/3 A kérdező kommentje:
Koszonom. Amugy tegnap ota tart. Es az van, hogy elmulik a hanyinger, kimegyek, hogy eszek valamit majd jon vissza ilyen hullamba
2013. szept. 15. 12:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!