Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » A barátom lekövérezett. Azóta...

A barátom lekövérezett. Azóta bűntudatom van ha eszek, és sokszor lesz hányingerem is. Mitől múlna el?

Figyelt kérdés

Most a nyáron felszedtem pár kilót, mert sokat tanultam, nem mozdultam ki sehova, és abszolút nem mozgok, csak itthon ülök. Nem vészesen sokat, mert 52-3ról 56kg-ra híztam, viszont a hasamon és a fenekemen eléggé látszik. Nem éreztem jól magam emiatt, és megkérdeztem a barátomat, hogy szerinte híztam e. Először aztmondta, hogy szerinte nem, aztán meg azt, hogy rámfére egy komoly edzésterv és koplalás, mert úgy fogok kinézni, mint az anya (aki 120kg körül van). Azóta bűntudatom van ha eszek, ha rágondolok, hogy éhes vagyok, miután pedig megettem sokszor lesz hányingerem az ételek gyűlölete miatt. Egyáltalán nem tartom már magam szépnek és allig birok enni főleg a hányingerek miatt.

EZ mitől múlna el? Mit tegyek, hogy ne legyek mindig rosszul?

2013. aug. 15. 18:11
 1/6 anonim ***** válasza:
A barátot egy sеggfej, már bocs...
2013. aug. 15. 18:16
 2/6 Bárzsing ***** válasza:
Nem lehet, hogy csak poénból mondta a barátod? Nem hiszem, hogy 3 kiló miatt komolyan ilyet mondana. Ráadásul az 56 nem tűnik egyáltalán soknak, bár nem tudom a magasságod, de hacsak nem vagy 140 centis, ez a normál kategóriába esik.
2013. aug. 15. 18:17
 3/6 A kérdező kommentje:
Ma sem reggeliztem csak ebédre ettem egy fél tányér levest, amitől most kezdett elmúlni a hányinger, de még mindig érzem, hogy teljesen eltelít, és rosszullennék, ha akár egy kicsi valamit is ennék..
2013. aug. 15. 18:18
 4/6 A kérdező kommentje:
157 cm magas vagyok. És úgy viszonylag arányos, de nőtt a hasam és a fenekem..
2013. aug. 15. 18:19
 5/6 anonim ***** válasza:
Szerintem nem gondolta komolyan, szóval te se vedd a lelkedre... a srácoknak szokásuk ilyeneket mondani... Mondogasd magadnak, hogy szép vagyok, jól nézek ki, jól esik enni.
2013. aug. 15. 18:42
 6/6 Bárzsing ***** válasza:
Beszéld meg a barátoddal, akkor kiderül, hogy nem is komolyan gondolta, és az segíteni fog.
2013. aug. 15. 21:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!