A barátom lekövérezett. Azóta bűntudatom van ha eszek, és sokszor lesz hányingerem is. Mitől múlna el?
Most a nyáron felszedtem pár kilót, mert sokat tanultam, nem mozdultam ki sehova, és abszolút nem mozgok, csak itthon ülök. Nem vészesen sokat, mert 52-3ról 56kg-ra híztam, viszont a hasamon és a fenekemen eléggé látszik. Nem éreztem jól magam emiatt, és megkérdeztem a barátomat, hogy szerinte híztam e. Először aztmondta, hogy szerinte nem, aztán meg azt, hogy rámfére egy komoly edzésterv és koplalás, mert úgy fogok kinézni, mint az anya (aki 120kg körül van). Azóta bűntudatom van ha eszek, ha rágondolok, hogy éhes vagyok, miután pedig megettem sokszor lesz hányingerem az ételek gyűlölete miatt. Egyáltalán nem tartom már magam szépnek és allig birok enni főleg a hányingerek miatt.
EZ mitől múlna el? Mit tegyek, hogy ne legyek mindig rosszul?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!